Nur Fettahoğlu sosyal medyadaki eleştirilere isyan etti

Nur Fettahoğlu sosyal medyadaki eleştirilere isyan etti
Nur Fettahoğlu sosyal medyadaki eleştirilere isyan etti. Nur Fettahoğlu kaç kilo verdi? Nur Fettahoğlu kimdir? Nur Fettahoğlu rol aldığı diziler.

Nur Fettahoğlu sosyal medyadaki eleştirilere isyan etti. Nur Fettahoğlu kaç kilo verdi? Nur Fettahoğlu zayıfladı, takipçileri eleştirdi. Nur Fettahoğlu rol aldığı diziler. Nur Fettahoğlu isyan etti. Nur Fettahoğlu kimdir?

Nur Fettahoğlu sosyal medyadaki eleştirilere isyan etti

Son zamanlarda paylaşıtığı fotoğraflara kötü eleştiriler alan Nur Fettahoğlu, isyan etti. Verdiği kilolar yüzünden kötü yorumlara maruz kalan Nur Fettahoğlu, instagram üzerinden açıklama yaptı. Kağıt Ev oyuncu kadrosunda yer alan Nur Fettahoğlu, tarafına gösterilen eleştirilere karşılık yanıt verdi. İşte Nur Fettahoğlu'ndan eleştirilere karşı verdiği yanıt;

'Ufak tefek şeylere takılacak vaktim yok! Beni tanıyanlar bilir gösterişi sevmem, kimseye güzel gözükmek gibi bir derdim de yoktur'

Takipçileri tarafından, 'Çok güzelsin ama biraz kilo al' gibi gelen eleştirilere karşı açıklama yapma gereği duyan Nur Fettahoğlu, 'Ufak tefek şeylere takılacak vaktim yok! Nerede, nasıl, ne şekilde kendimi iyi hissediyorsam öyle yaşıyorum... Beni tanıyanlar bilir gösterişi de sevmem, kimseye güzel gözükmek gibi bir derdim de yoktur. Doğal, samimi, içten... İçimdeki kız çocuğunu susturmamaya yeminim var bir kere.. İçimden geldiği gibi, o kız çocuğunun istediği gibi yaşıyorum ve böylece mutluyum. Kendi denizlerimde seyreden minik teknemin kaptanıyım, hayde vira!' sözlerini kullandı.

Geçtiğimiz aylarda da yine sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak 'Kendimi fazla eleştiririm, hatta biraz çok döverim. Anka Kuşu misali, içimde kendimi yakıyor, küllerimden yeniden var etmeye çabalıyordum. Şimdi Nur’a daha yakınım, savaşmak ve mücadele etmek yerine, hak verip, onunla hareket ediyorum' sözlerini kullanan Nur Fettahoğlu, takipçilerine isyan bayrağını çekmişti.

Nur Fettahoğlu kimdir?

12 Kasım 1980 yılında dünyaya gelen Nur Fettahoğlu, Almanya doğumludur. Eğitimini Haliç Üniversitesi Moda Tasarım Bölümü'nde tamamladıktan sonra Sky Türk'te borsa spikerliği yapmaya başlamıştır. İlk olarak Benden Baba Olmaz dizisinde rol alarak oyunculuğa adım atan Nur Fettahoğlu, Aşk-ı Memnu dizisinde canlandırdığı Peyker karakteri ile ünlenmiştir. Kurtlar Vadisi Filistin, Hayat Yolunda, Filinta, Muhteşem Yüzyıl, Gönül Salıncağı gibi birden fazla başarılı projede rol alan Nur Fettahoğlu günümüzde ise Kağıt Ev dizisinde rol almaktadır.

10-05-2021
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar