Usta Oyuncu Kayhan Yıldızoğlu Hastaneye Kaldırıldı!

Usta Oyuncu Kayhan Yıldızoğlu Hastaneye Kaldırıldı!
Türk Sineması ve dizilerinin eskimeyen yüzü 83 yaşındaki usta oyuncu Yıldız Kayhanoğlu yüksek ateş sebebiyle hastaneye kaldırıldı. Usta oyuncuyla ilgili son gelişmeler haberimizde!

Kayhan Yıldızoğlu kim diye sorduğunuzu duyar gibiyiz. Oysa 40 yaşından küçük hemen herkes onun filmleriyle büyüdü ve onun filmleriyle eğlendi ya da hüzünlendi. O da birçok gerçek sanatçı, oyuncu gibi bir köşede oturmayı, öyle olur olmaz yerlerde görünmemeyi tercih edenlerdendi. O da mesleğinin ağırlığını bilenlerden ve buna uygun davrananlardandı. Bu sebeple de öyle herkes bilmedi onu ve onun gibi olanları.

Ne zamanki bu gerçek oyuncularla ilgili bir gelişme oldu o zaman isimlerini duyduk. O zaman gerçek isimleriyle girdiler dünyamıza ve o zaman aaa bu o muymuş dedik. Kayhan Yıldızoğlu’da bu sanatçılardandı. Şimdi bu usta oyuncu acil olarak hastaneye kaldırıldı. İşte Kayhan Yıldızoğlu ile ilgili herkesi derin endişeye sevk eden haberlerin detayları!

83 Yaşındaki Usta Oyuncu Hastaneye Kaldırıldı!

Türk Sinema tarihinde pek çok filmde boy gösteren ve Yeşilçam’ın temel direklerinden biri olan 83 yaşındaki Usta oyuncu Kayhan Yıldızoğlu yüksek ateş nedeniyle Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Usta oyuncuyla ilgili yapılan ilk açıklamada yüksek ateş sebebiyle usta oyuncunun hastaneye kaldırıldığı durumunun stabil olduğu ve tedavisinin devam ettiği belirtildi.

83 Yaşında Bir Dev Kayhan Yıldızoğlu!

1966 yılından beri sinemanın içinde yer alan ve onlarca filmde rol alan usta oyuncu Kayhan Yıldızoğlu kendisiyle yapılan bir söyleşide yaptığı açıklamada yaşadığı zorlukları dile getirmiş ve “83 yaşındayım, halen çalışmaya devam ediyorum. Oyunculuk aşkı falan bitti ama ihtiyaçlarımı karşılamak için çalışmam gerekiyor. Ayaklarımda sağlık sorunlarım var ama geçecek.” Açıklamasını yapmıştı.

Kayhan Yıldızoğlu Kimdir?

Türk Sinemasının usta oyuncularından biri olan Kayhan yıldızoğlu 26 Aralık 1936 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlk filmini 1966 yılında çeviren Yıldızoğlu, Türk sinemasında genellikle rahip, doktor, komiser, profesör, haydut, eşkıya vb yardımcı karakterlerde rol almıştır. 150’nin üzerinde filme imza atan usta oyuncu 1966 yılından itibaren sinema sektörünün içindedir.

Usta oyuncu, Kurtlar Vadisi Pusu, Akasya Durağı, Çiçek Taksi, Selena gibi pek çok popüler dizide rol almıştır. Oyuncu Türk Sinemasının en çok bilinen filmlerinden Eşkıya, Kara Murat, Keloğlan gibi filmlerde de rol almıştır. Usta oyuncu Kayhan Yıldızoğlu kendisi gibi sinema sanatçısı olan Suna Yıldızoğlu ile evlenmiştir.

06-11-2019
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar