Robert de Niro Türk Sineması Hakkında Neler Söyledi?

Robert de Niro Türk Sineması Hakkında Neler Söyledi?
Dünyanın önde gelen oyuncularından Robert de Niro İstanbul’a geldi ve basın mensuplarının sorularına cevap verdi. Ünlü oyuncu çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Dünyanın en başarılı oyuncuları arasında yer alan ve rol aldığı filmler klasikler arasında yer alan Holywood’un ünlü yıldızı Robert de Niro ortağı olduğu Japon zincir restoranının İstanbul şubesinin düzenlediği bir etkinlik için İstanbul’a geldi. 79 yaşındaki ünlü oyuncu İstanbul’da bir otelde düzenlenen basın toplantısında sorulan sorulara cevap verdi. Birbirinden çarpıcı açıklamalarda bulunan ünlü oyuncu Robert de Niro İstanbul, Türk Sineması ve başka konularda sorulan sorulara cevap verdi. Robert de Niro sorulan bir soru üzerine Türk Sineması’yla ilgili açıklamalarda bulundu.

Türk Sineması Hakkında Bilgim Yok

79 yaşındaki Robert de Niro ortağı olduğu Japon restoranlarının İstanbul şubesinin bir etkinliği için İstanbul’a geldi ve basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı. Türk sinemasıyla ilgili bir soruya ünlü oyuncu çarpıcı bir cevap verdi. Robert de Niro Türk Sinemasıyla ilgili olarak “Türk sineması hakkında bir bilgim yok. Zaten son zamanlarda film izlemiyorum. Yakın zamanda izlediğim bir Türk Filmi de hatırlamıyorum. Keşke buraya gelmeden önce Türk Filmi izleseydim ama fırsatım olmadı” ifadelerini kullandı.

İstanbul’da Film Çekmek İsterim

Ünlü oyuncu İstanbul’a daha önce de geldiğini belirterek İstanbul’da olmanın müthiş olduğunu belirtti. İstanbul’da pek çok film çekildiğini belirten oyuncu İstanbul’da film yapmak istediğini belirtti. Robert de Niro açıklamasında “Bu şehirde film yapmak eminim müthiş olur. Tabii önce bir senaryo lazım. İstanbul’un coğrafi konumu müthiş. Avrupa ile Asya’yı, Doğu’yu ve Batı’yı birbirine bağlayan bir konumu var. İstanbul’da çekilen pek çok ilginç film oldu. Burada anlatılması gereken çok hikaye var, bu şehrin hikayesini bir filmde yansıtmak gerek” ifadelerini kullandı. Ünlü oyuncu ortağı olduğu restoranların İstanbul’da ve Bodrum’da iyi iş yapacağına inandığını belirterek Türk yemeklerinin çok güzel olduğunu belirtti. Öbür taraftan basın mensuplarının bir sorusu üzerine sosyal medyayı kullanmadığını belirten oyuncu “ben sosyal medya kullanmıyorum. Kendimi öyle bir mecrada sosyal medya saçmalığına sokmam. Sosyal medyada herkesin sizinle ilgili bir fikri var, benim o görüşlere ihtiyacım yok. Sosyal medya hesabım yok, sosyal medya korkunç bir yer” ifadelerini kullandı. Ünlü oyuncuya Türkiye’de bulunan restoranların ortakları eşlik etti.

27-06-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar