Usta Oyuncu Mehmet Aslantuğ Ekranlara Dönüyor

Usta Oyuncu Mehmet Aslantuğ Ekranlara Dönüyor
TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve dram türünde ele alınan Yürek Çıkmazı dizisinin kadrosuna usta oyuncu Mehmet Aslantuğ dahil oldu.

Televizyon ekranlarının ve sinema dünyasının bilinen ve çok sevilen oyuncularından biri olan Mehmet Aslantuğ yeniden ekranlara dönüyor. Son olarak Masumiyet dizisinde rol alan ünlü ve usta oyuncu uzun bir zamandır ekranlardan uzak duruyordu. Kendisine gelen teklifleri ince eleyip sık dokumasıyla bilinen ve her projeye evet demeyen usta isim bu sefer gelen teklife evet dedi ve yeni projesi için çalışmalara başladı. TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve yeni başlayan dizilerden olan Yürek Çıkmazı ile anlaşan oyuncunun sürpriz bir karakterle hikayeye dahil olacağı öğrenildi. Bugüne kadar rol aldığı yapımlardaki üst düzey performansıyla sektörün önde gelen oyuncularından olan Mehmet Aslantuğ’un kaçıncı bölümle birlikte diziye dahil olacağı konusunda ise bir bilgi edinilemedi.

Mehmet Aslantuğ Yürek Çıkmazı’nda

TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve güçlü oyuncu kadrosuyla dikkatleri çeken Yürek Çıkmazı’na bir usta isim daha ekleniyor. Dram türünde ele alınan konusuyla dikkatleri çeken ve seyircinin merakla takip etmeye başladığı ve her bölüm reytingini artıran Yürek Çıkmazı dizisine katılacak olan Mehmet Aslantuğ’un diziye yeni bir soluk ve heyecan getirmesi bekleniyor. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre sürpriz bir karakterle seyirci karşısına çıkacak usta oyuncunun diziye dahil olacağı sektörde de gündem oldu.  Oyuncu kadrosunda Ayça Bingöl, Alp Navruz, İrem Helvacıoğlu, Mesut Akusta, Dilara Aksüyek, Cemal Toktaş, Bihter Dinçer gibi oyuncuların yer aldığı dizinin yönetmen koltuğunda Serdar Gözelekli oturuyor.

Mehmet Aslantuğ Hakkında!

25 Eylül 1961 yılında dünyaya gelen ünlü oyuncu Mehmet Aslantuğ bugüne kadar rol aldığı yapımlarda canlandırdığı karakterlerdeki üstün performansıyla dikkatleri çekti. Ünlü isim 1992 – 93 – 94 yıllarında Altın Portakal’da en iyi erkek oyuncu ödülünü alırken 1994 yılında da Altın Koza ödülünü almıştır. Mehmet Aslantuğ bugüne kadar

·         Ateş Böceği

·         Belene

·         İz Peşinde

·         Başka Olur Ağaların Düğünü

·         Vurguna İnmek

·         Karayar Köprüsü

·         Kapıları Açmak

·         Yengeç Sepeti

·         Bir Kadının Anatomisi

·         Kurtuluş

·         Sıcak Saatler

·         Bir İstanbul Masalı

·         Hanımın Çiftliği

·         Veda

·         Canım Babam

·         Ben Onu Çok Sevdim

·         Aşkın İkinci Yarısı

·         Racon: Ailem İçin

·         Kördüğüm

·         Direniş Karatay

·         Masumiyet

·         Kardeş Çocukları adlı yapımlarda yer almıştır.

04-12-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar