Zehirli Sarmaşık Dizisinin Adı Değişti ve Kadrosuna Yeni Oyuncu Katıldı

Zehirli Sarmaşık Dizisinin Adı Değişti ve Kadrosuna Yeni Oyuncu Katıldı
Gold Film tarafından hazırlanan ve yakında sete çıkacak olan Zehirli Sarmaşık adlı dizinin adı sarmaşık zamanı olarak değişti.

Şu sıralar üzerinde yoğun olarak çalışılan yapımların başında gelen ve beIN Connet’te yayınlanacak olan Zehirli Sarmaşık özellikle oyuncu kadrosu ile dikkatleri çekmeye devam ediyor. Kurulan oyuncu kadrosunun üst düzey olduğu dizi Gold Film tarafından hazırlanıyor. İnternet yayın platformları için üretilen işlerin daha sofistike olduğu bilindiğinden Zehirli sarmaşık dizisi de şimdiden merak ediliyor. Çekim tarihi yaklaşan ve bir hafta içinde sete çıkması beklenen dizinin şu ana kadar Zehirli Sarmaşık olarak kodlanan ismi son anda değişti ve dizinin yeni adı Sarmaşık Zamanı olarak belirlendi. Bu gelişmeyle birlikte dizinin oyuncu kadrosuna da yeni bir oyuncu daha eklendi. Dizide Avukat Elif karakterine hayat vermesi için oyuncularla yapılan görüşmeler sonunda bu rolü güzel oyuncu Pervin Bağdat aldı.

Sarmaşık Zamanı Yakında Sete Çıkıyor

Gold Film tarafından hazırlıkları tüm hızıyla süren Zehirli Sarmaşık dizisinin adı Sarmaşık Zamanı olarak değiştirildi. Birsen Altuntaş’ın haberine göre beIN Connet’te yayınlanacak dizinin kadrosuna ayrıca Pervin Bağdat dahil oldu. Gökçen Usta’nın yönetmen koltuğunda oturduğu dizinin oyuncu kadrosunda Onur Tuna, Burçin Terzioğlu, Yiğit Kirazcı, Hazal Türesan, Feyyaz Duman ve Emre Karayel gibi oyuncular yer alıyor. Gizemli bir cinayetin etrafında gelişen ve her an daha da karmaşıklaşan ve olaylar etrafında örülen gizem, merak ve gerilimin ön plana çıktığı dizinin hikayesinde yer alan Avukat Elif karakteri ise oyuncu Pervin Bağdat’ın oldu. Seyircinin oldukça merak ettiği ve oyuncu kadrosuyla dikkatleri çeken dizinin yakın bir zamanda sete çıkarak çekimlere başlaması ve 2023 yılında da seyirciyle buluşması bekleniyor.

Pervin Bağdat Kimdir?

Son olarak Masumlar Apartmanı dizisinde rol alan ünlü ve başarılı oyuncu Pervin Bağdat 12 Eylül 1981 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından oyunculuğa merak salan Pervin Bağdat Bilkent Üniversitesi Tiyatro Bölümünden mezun olmuş ve dizi ve sinema sektörüne atılmıştır. Şu ana kadar pek çok yapımda rol alan oyuncunun özellikle yer aldığı yapımlar arasında

·         Masumlar Apartmanı

·         Sükut Evi

·         Kayseri Aslanı: Çin İşi

·         Daha

·         7 Yüz

·         Ağlatan Dans

·         Azap çavuş

·         Dabbe: Bir Cin Vakası ve

·         Bizim Evin Halleri bulunmaktadır.

04-12-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar