Usta oyuncu Perihan Savaş'ın mutlu günü

Usta oyuncu Perihan Savaş'ın mutlu günü
Şu sıralar İyilik dizisnde rol alan usta oyuncu Perihan Savaş oğlu Şavaş Zafer'i evlendirdi. Savaş Zafer ve Melis ketenci yaz aylarında nişanlanmışlardı.

Magazin dünyasında son günlerde peş peşe mutlu haberler yer alıyor. Ünlülerin evlilikleriyle ilgili gelişmeler, hamile kalan isimler, bebeklerini kucaklarına alan anne ünlüler bu hafta ve geçtiğimiz hafta yoğun olarak magazin basınında ve sosyal medyada yer aldı. Oldukça yoğun geçen haftanın son magazin haberi ise ünlü oyuncu Perihan Savaş’ın oğlu Savaş Zafer ile geçtiğimiz yaz aylarında nişanlanan Melisa Ketenci’nin evlenmesi oldu. Türk sineması ve dizilerinin ünlü ve usta isimlerinden olan Perihan Savaş ve 1995 yılında hayatını kaybeden Yılmaz Zafer’in çocukları olan Savaş Zafer’in dünya evine girmesi magazin basınında ve sosyal medyada geniş şekilde yer aldı. Nikah töreni ve paylaşılan fotoğraflar magazin basınında geniş şekilde yer aldı ve takipçiler tarafından oldukça beğenildi.

Perihan Savaş’ın Oğlu Evlendi

Ünlü oyuncu Perihan Savaş ile Yılmaz Zafer’in oğlu olan Savaş Zafer geçtiğimiz hafta sonunda geçtiğimiz sene yaz aylarında nişanlandığı Melis Ketenci ile dünya evine girdi. Magazin basınında yer alan habere göre oldukça görkemli geçen nikah töreninde çekilen çiftin fotoğrafları oldukça beğenildi. Sosyal medyada yer alan haberlere göre Perihan Savaş’ın ve törene katılanların mutluluğu oldukça üst seviyede yer aldı. Savaş Zafer’in ve Melis Ketenci’nin sevinci de törene damgasını vururken özellikle çiftin fotoğrafları takipçilerinden çok sayıda beğeni aldı. Özellikle çiftin üst seviyedeki enerjisi görenleri hayran bırakırken Perihan Savaş ve Melis Ketenci’nin aileleri de mutluluklarını doyasıya yaşadı.

Perihan Savaş

Türk sinemasının ve son zamanlarda dizi sektörünün önde gelen isimlerinden olan ünlü ve usta oyuncu Perihan Savaş uzun yıllardır sektörün en iyi isimleri arasında gösteriliyor. Halen İyilik dizisinde rol alan usta oyuncu 9 Kasım 1995 yılında hayata veda eden ünlü oyuncu Yılmaz Zafer’den olma çocuğu Savaş Zafer’i evlendirdi. Ünlü ismin oldukça mutlu olduğu haberler sıklıkla yer alırken oyuncunun pek çok takipçisi Perihan Savaş’ı be oğlu Savaş Zafer’le Melis Ketence’yi tebrik etti. Çift uzun süren bir birliktelikten sonra geçtiğimiz yılın yaz aylarına nişanlanmış ve evlilik kararı almıştı. Ünlü isim Perihan Savaş’ın bu mutluluğunu ise sevenleri yakın arkadaşları paylaştı.

23-01-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar