Perihan Savaş ve Çiçek Dilligil aynı projede buluştu

Perihan Savaş ve Çiçek Dilligil aynı projede buluştu
Ünlü oyuncular Dilan Çiçek Deniz ve Cem Yiğit Üzümoğlu’nun başrolünde yer aldığı Aşk Mevsimi’nin oyuncu kadrosuna iki ünlü isim daha katıldı.

Bu sezon yaz döneminde çekilecek filmlerden biri olan ve oyuncu kadrosunun üst düzey isimlerden oluşmasıyla dikkat çeken Aşk Mevsimi birkaç güne kadar sete çıkarak çekimlere başlıyor. Yönetmen koltuğunda Murat Şeker’in yer aldığı ve senaryosunu Murat şeker ve Ali Tanrıverdi’nin birlikte kaleme aldığı Aşk Mevsimi adlı filmin okuma provası geçtiğimiz günlerde yapılmış ve film için son hazırlıklar yapılmaya başlanmıştı. Birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı ve başrolünde Dilan Çiçek Deniz ve Cem Yiğit Üzümoğlu’nun yer aldığı romantik dram türündeki filmin çekimleri bi5kaç güne kadar Bozcaada’da gerçekleştirilecek. Ortalama 5 – 6 hafta arasında bir çekik takvimi bulunan filmin oyuncu kadrosuna son olarak iki usta isim daha katıldı. Filmin kadrosuna çiçek Dilligil ile usta isim Perihan savaş da dahil oldu.

Çekimler Başlıyor

Murat Şeker’in yönetmen koltuğunda yer aldığı ve senaryosunu Murat şeker ve Ali Tanrıverdi’nin birlikte yaptığı Aşk mevsimi Filmi sete çıkıyor. Kadrosunda birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı filmin hazırlıkları uzun zamandır yapılıyordu. Bozcaada’da çekilecek filmin romantik dram türünde ele alınacağı ve iki aşığın hikayesinin vizyona taşınacağı öğrenildi. Başrolünde Dilan Çiçek Deniz ve Cem Yiğit Üzümoğlu’nun yer aldığı film SugarWorkz tarafından hazırlanıyor. Gençlik zamanlarında yaşanan bir aşkın ilerleyen zamanlarda nasıl değiştiği, nasıl şekillendiğinin anlatıldığı ve verilen kararların sorgulandığı Aşk Mevsimi yeni sezonda dikkat çeken ve sinema severlerin merakla beklediği yapımlardan biri olarak dikkatleri çekiyor.

9 Şubat’ta Vizyonda

Kadrosunda birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı Aşk Mevsimi filminin çekimleri birkaç güne kadar başlıyor. Yönetmenliğini Murat Şeker’in yaptığı senaryosunu ise Ali Tanrıverdi ve Murat Şeker’in birlikte kaleme aldığı Aşk Mevsimi SugarWorkz tarafından hazırlanıyor. Sezonun en çok dikkat çeken filmlerinden olan Aşk Mevsimi’nin oyuncu kadrosunda, Dilan Çiçek Deniz, Cem Yiğit Üzümoğlu, Duygu Sarışın, Fırat Çelik, Mert Asutay, Ertuğrul Postoğlu, Çiçek Dilligil ve Perihan Savaş yer alıyor. Kadroda birçok başka yardımcı oyuncunun da yer aldığı filmin çekimlerinin ardından post prodüksiyon çalışmalarının tamamlanması ve ardından da 9 Şubat 2024 tarihinde vizyonda seyirciyle buluşması bekleniyor.

05-08-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar