Usta Oyuncu Uğur Yücel Tiyatroya Dönüyor

Usta Oyuncu Uğur Yücel Tiyatroya Dönüyor
Hakim dizisinde rol alan ve senaryo hereği diziden ayrılan usta oyuncu Uğur Yücel tiyatro sahnelerine geri dönme kararı aldı.

Son zamanlarda birbirinden usta oyuncular dizi ve sinema setlerinden tiyatro sahnelerine geri dönmeye ve çeşitli oyunlarda seyirciyle buluşmaya başladı. Özellikle usta oyuncular her zaman tiyatronun başka olduğunu ve tiyatroda sahnedeyken hissettiklerini hiçbir dizi ya da sinema filmi setinde yaşayamadıklarını belirtir. Bunun için zaman zaman bu havayı yeniden yaşamak amacıyla tiyatro sahnelerine dönen oyuncular son zamanlarda artmaya başladı. Son olarak Şener Şen’in tiyatro sahnelerine dönme kararının ardından usta bir isim daha bu yönde bir karar verdi. Son olarak Atv ekranlarında yayınlanan Hakim dizisinde rol alan ve diziden hikaye gereği ayrılan usta oyuncu Uğur Yücel’de tiyatro sahnelerine dönme kararı aldı.

Uğur Yücel Tiyatroya Geri Dönüyor

Bugüne kadar birbirinden üst düzey yapımlarda rol alan ve geçen sezon Kırmızı Oda ile seyirci karşısına çıkan ve tam anlamıyla seyirciye bir resital sunan usta oyuncu Uğur Yücel bu sezonda yine üst düzey bir yapım olan uyarlama dizi Hakim’de rol aldı. Dizide kritik bir karakteri canlandıran oyuncu daha sonra hikayesinin bitmesi sebebiyle diziyle vedalaştı. Oyuncu yeni sezonda TRT Dijital için hazırlanacak bir diziyle anlaşırken bambaşka bir karar daha aldı ve uzun süredir uzak kaldığı tiyatro sahnelerine geri dönme kararı aldı. BKM tarafından hazırlanan ve henüz senaryosu yazım aşamasında olan bir tiyatro oyununda yer alacak Uğur Yücel’in tiyatro oyunu merakla beklenmeye başlandı. Usta ismin sahne alacağı ve uzun bir aradan sonra yeniden tiyatro sahnelerine döneceği oyunun adı da belli değil. Çok yakında senaryo yazımı tamamlanacak oyunun provaları da başlayacak.

TRT Dijital’de Yayınlanacak Dizide Rol Alacak

Öbür taraftan Hakim Dizisinden ayrılan Uğur Yücel yeni bir diziyle daha ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Usta oyuncu Uğur Yücel TRT Dijital için çekilecek olan ve hazırlıkları süren Ben Ölmeden Önce adlı dizide rol alacak. Ahmet Sönmez tarafından kaleme alınan ve yine aynı isim tarafından yönetilecek dizinin hazırlıklarının ardından çekimlerin yakında başlayacağı öğrenildi. Ayrıca usta oyuncunun bu günlerde dijital komedi film projesiyle görüşmelerini de sürdürüyor.

09-06-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar