Yer Eksi İki’nin Kadrosuna Yeni İsimler

Yer Eksi İki’nin Kadrosuna Yeni İsimler
Murat Yıldırım’ın Hakan Yüzbaşı karakterini canlandıracağı Yer Eksi İki Filminin cast çalışması devam ediyor. Filmin kadrosuna yeni oyuncular dahil oldu.

Şu sıralar hazırlıkları süren ve çok yakında sete çıkarak çekimlere başlayacak olan Yer Eksi İki filmiyle ilgili çalışmalar ve hazırlıklar devam ediyor. Hem cast anlamında hem de prodüksiyon anlamında süren yoğun çalışmaların biran önce tamamlanarak sete çıkmak isteyen yapım şirketi bunun için özellikle cast çalışmalarına ağırlık vermiş durumda. Hakan Evrensel’in aynı adlı romanında yine Hakan Evrensel tarafından senaryosu kaleme alınan ve Ozan Uzunoğlu tarafından rejisi yapılacak film Güneydoğu Anadolu’nun ücra bir yerinde terörün en yoğun olduğu zamanda bir komutan ve askerleriyle yerel halkın hikayelerini ele alıyor. Başrolünde Yüzbaşı hakan olarak başarılı oyuncu Murat Yıldırım’ın yer alacağı filmde birbirinden ünlü isimlerle anlaşmalar yapılıyor. Sinemaseverlerin de şimdiden heyecanla beklemeye başladığı filmin kadrosuna ise yeni isimler katılmaya devam ediyor.

Yer Eksi İki İddialı Geliyor

Orgino Medya tarafından hazırlanan ve yapımcılığını Mustafa Cihat Durmuş’un yaptığı yönetmen koltuğunda ise Ozan Uzunoğlu’nun oturduğu Hakan Evrensel’in aynı adlı romanında uyarlanan Yer Eksi İki için çalışmalar devam ediyor. Kitabın yazarı Hakan Evrensel tarafından kaleme alınan senaryosuyla iddialı bir hazırlık sürecinde olan filmin oyuncu kadrosunda da birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Filmin başrolünde son olarak Aziz dizisinde rol alan Murat Yıldırım yer alırken filmin diğer oyuncuları için ise çalışmalar devam ediyor. Şu ana kadar anlaşmaya varılan isimler arasında ise, Murat Yıldırım (Hakan Yüzbaşı), İlker Aksum, Şahin Kendirci (Salman), Bestemsu Özdemir (Şebnem), Eren Hacısalihoğlu (Oktay Astsubay) gibi oyuncular yer alıyor. Filmde rol alacak Murat Yıldırım ile Eren Hacısalihoğlu son olarak Aziz dizisinde birlikte rol almışlardı.

Yer Eksi İki Konusu Ne?

90’lı yıllarda Türkiye’nin Güneydoğu Anadolu Bölgesinde ücra bir yerde, bir karakol ve bu karakolda askerlik yapan Mehmetçikler. Ancak terör çok yoğundur ve bu karakol ve askerleri de terörle mücadele etmektedir. Karakolun komutanı Hakan Yüzbaşı ve askerleri hem bölgelerinde terörle mücadele ederken ayrıca yerel halkla da iletişim halindedirler ve bu ilişkiyi güçlü tutmaya çalışırlar. Ancak şartlar çok zordur ve başta Yüzbaşı Hakan olmak üzere tüm askerleri büyük bir mücadele ve yoğun yaşanacak günler beklemektedir.

09-06-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar