Engin Akyürek’li Kaçış Dizisinin Konusu Ne? Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

Engin Akyürek’li Kaçış Dizisinin Konusu Ne?  Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?
Disney Plus dijital platformunun Türkiye için ürettiği ilk yerli dizi ‘Kaçış’ın konusu ne? Kaçış dizisinin oyuncuları kimler? Kaçış dizisiyle ilgili tüm merak edilenler haberimizde

Disney Plus, Walt Disney Company’nin bölümü olan Disney Platform Distribution tarafından işletilen over-the-top (OTT) katılımlı talebe dayalı Amerikan video servisidi. 14 Haziran 2022 tarihinde Türkiye pazarına girecek olan Disney Plus dijital platformunun Türkiye için ürettiği orijinal ve ilk yerli yapımı KAÇIŞ dizisidir. Disney+, 1000’den fazla film ve 16 bini aşan bölümleriyle 400’den fazla dizi, belgesel, özel içerik arşivi ve özel yerli içerikleriyle izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Tanışma paketi 279,90 TL olarak duyurulan kampanyanın süresi de 14 Haziran 2022 tarihine kadar geçerli. 03 Medya ve Same Film imzalı Kaçış dizisinin hikayesi dizinin başrolünde de rol alan Engin Akyürek’ ait. Dizinin yönetmen koltuğunda Muhteşem Yüzyıl, Söz, Teşkilat gibi dizi tarihine geçen pek çok önemli projeye imza atan ödüllü yönetmen Yağız Alp Akaydın otururken, senaryosunu İsimsizler, Poyraz Karayel gibi başarılı yapımları da yazan Ali Doğançay kaleme alıyor. Kaçış dizisinin konusu ne? Oyuncuları ve karakterleri kimler? Nerede, ne zaman yayınlanacak? Kaçış dizisi nerede çekildi? Fragmanı ve afişi yayınlanan Kaçış dizisi ile ilgili tüm merak edilen soruların yanıtları haberimizde…

 
Kaçış Dizisi Fragmanı

Kaçış Dizisi Konusu Ne?

Kaçış dizisi, Türkiye’den sınır ötesine Orta Doğu ülkelerine gizlice geçen bir grup gazetecinin baskın sonucu radikal terör örgütünün eline düşmeleri, sonrasında yaşadıklarını konu ediniyor.

Kaçış dizisinde, Engin Akyürek ‘Mehmet’ karakterinde ve İrem Helvacıoğlu ‘Zeynep’ karakerinde iki savaş muhabirini canlandıracak. Savaş bölgesinde yaşanan ve çok sarsıcı gelişmeleri takip eden Mehmet ile Zeynep, izleyicilere heyecanlı anlar yaşatacak.

Araştırma yapmak üzere sınır ötesindeki bir Ezidi köyüne gizlice geçen bir grup muhabirin radikal bir terör örgütünün eline düşmesi sonrasında yaşananların anlatıldığı dram ve aksiyon türündeki dizi 1. Sezonu ile 8 bölüm olarak planlandı.

Kaçış Dizisi Afişi


Kaçış Dizisi Oyuncuları ve Karakterleri

Disney Plus’ın şimdiden büyük ses getiren Kaçış dizisinin başrollerinde Engin Akyürek ve İrem Helvacıoğlu'nun yer aldığı oyuncu kadrosunda;  
Engin Akyürek (Mehmet)

İrem Helvacıoğlu (Zeynep)

Levent Ülgen (Ferman)

Aziz Çapkurt

Fikret Kuşkan

Aras Aydın

Onur Bay (İlker)

Leyla Tanlar

Adem Yılmaz

Aziz Çapkurt

Serkan Genç

Sezgin Uzun Bekiroğlu

Dilan GezAza

gibi birçok başarılı isim yer alıyor. Ayrıca diziye, TRT1 de yayınlanan Teşkilat dizisinden MİT ajanı Zehra karakterini canlandıran Deniz Baysal’ın küçük bir rolünün olduğu ortaya çıktı.

Kaçış Dizisi Nerede Çekildi?

Kaçış dizisi çekimleri, Ekim 2021 tarihinde gerçekleşmesi beklenirken, Kasım ayında çekilmiştir. Kaçış dizisinin konusu Orta Doğu ülkelerinden Irak’ta Ezidiler Köyü’nde geçerken dizi Gaziantep’te çekilmiştir.    


Kaçış Dizisi Nerde, Ne Zaman Yayınlanacak?

14 Haziran’da Türkiye pazarına iddialı bir giriş yapmaya hazırlanan Disney Plus’ta yayınlanacak.


Disney Plus’ın Türkiye’de Sunacağı İçerikler Neler?

The Walt Disney Company Türkiye Genel Müdürü Cenk Soner, bir basın toplantısında ‘’The Walt Disney Animation Studios’tan 100’den fazla yapım,  izleyicilerin ilgisine sunulacak. 50’den fazla Marvel filmi ve 40’tan fazla Marvel serisi, Star Wars’ın tüm filmleri, ara filmler ve animasyonlar, yerli yapımlar, Disney Plus orijinal içerikleri, son zamanların en öne çıkan yapımlarından Oscar ödüllü ‘Enkanto: Sihirli Dünya’, Karlar Ülkesi; ‘Külkedisi’, ‘Küçük Denizkızı’ ve ‘Kurbağa Prens’ gibi sevilen klasikler ile birlikte ‘Raya ve Son Ejderha’ ve ‘Mulan (2020)’ gibi yakın zamanda gişe rekorları kıran filmler platformda yer alacak’’ dedi.

KAÇIŞ DİZİSİNDEN KARELER
  










10-06-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar