Utku Ateş Yasak Elma’ya Dahil Oldu

Utku Ateş Yasak Elma’ya Dahil Oldu
Tam bir fenomene dönüşen başarılı ve reytingi yüksek dizi Yasak Elma’da sevilen karakter Yıldız’a yeni bir partner geliyor.

Medyapım tarafından projelendirilen ve hazırlanan Yasak Elma bugüne kadar yayınlandığı tüm bölümlerde reytinglerde her zaman ilk beş içinde yer alarak adeta kırılması imkansız bir rekora imza atmayı başardı. İlk bölümü 19 Mart 2018 tarihinde yayınlanan ve son olarak 164. Bölümüyle ekrana gelen fenomen dizi 6. Sezonunda yer alıyor ve pazartesi akşamlarının en çok seyredilen yapımları arasında yer almayı sürdürüyor. Dizinin yapımcısı ve Medyapım patronu Fatih Aksoy’un şimdiden 7. Sezon planlamalarını sürdürdüğü Yasak Elma aynı zamanda bu yayın dönemini de başarılı bir şekilde sürdürmeye devam ediyor. Entrika, aşk, ilişkiler ve kadın konusunu ele alan reytingi yüksek dizi yeni bir ilişkiyi başlatmak için yeni bir oyuncuyu daha kadrosuna kattı. Dizinin yeni bölümlerinde Yıldız ile bir ilişkiye girecek yeni karakterin adı ise Ata.

Yıldız & Ata Başlıyor

Fox Tv ekranlarında pazartesi akşamları yayınlanan ve tam 6 sezondur seyirciyle buluşan Yasak Elma 164. Bölümüyle ekrana geldi. Halen en çok izlenen diziler arasında yer alan ve 7. Sezonu için planlamalar yapılan dizinin kadrosuna yeni bir oyuncu daha katıldı. Başarılı ve genç oyunculardan Utku Ateş dizinin kadrosuna Ata karakteri olarak dahil oldu. Dizinin yayınlanacak 166. Bölümüyle birlikte hikayeye katılacak Ata karakteri katılıyor. Birsen Altuntaş’ın haberine göre Yasak Elma’da bir gece kulübünün sahibi olacak olan Ata aynı zamanda hikayenin ana karakterlerinden biri olan ve dizinin başından beri hikayede yer alan Yıldız karakteriyle bir ilişki yaşayacak. Özellikle dizinin fanları tarafından heyecanla beklenen Ata karakteri dizide yeni bir hikayenin de başlamasını tetikleyecek. Başarılı oyuncu Utku Ateş’in ise dizide nasıl bir performans ortaya koyacağı şimdiden merak edilmeye başlandı.

Yasak Elma Filmi Geliyor

Öbür taraftan fenomen dizi o kadar çok sevildi ki dizinin sinema filminin hazırlıkları da başladı. İnternet yayın platformu Disney Plus için çekilecek olan ve yaz aylarında dizinin sezon arası vermesiyle sete çıkması beklenen filmin senaryosunun yazım çalışmaları devam ediyor. Büyük başarısını bir filmle taçlandıracak olan Yasak Elma’nın final tarihi ise net olmamakla birlikte 200. Bölüm olarak planlanmakta.

02-02-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar