Hülya Avşar'lı 'Yıldız De Bana' başlıyor

Yıldız De Bana yakında Kanal D'de
Oyunculuk sektörüne yeni oyuncular kazandırma iddiasındaki ‘Yıldız De Bana’ yarışma programı Türkiye genelinde 6 şehirde seçmeler yapacak

Türkiye’nin oyunculuk dünyasına yeni yıldızlar kazandıracak olan Kanal D’nin yeni yarışma programı yakında ekranlara merhaba diyecek.

Yıldız De Bana yakında Kanal D'de

Yayınlanan ilk tanıtımı oldukça ilgi çeken ‘Yıldız De Bana‘nın jüri koltuğunda birbirinden ünlü isimler oturuyor. Hülya Avşar, Kerem Alışık ve Büşra Pekin ‘in jüri koltuğunda oturduğu programın yönetmen koltuğunda da Hamdi Alkan oturuyor.

Oyunculuk sektörüne yeni oyuncular kazandırma iddiasındaki ‘Yıldız De Bana’ yarışma programı 6 şehirde seçmeler yapacak. Pastel yapım’ın yapımcılığını yaptığı program çok yakında Kanal D ekranlarında izleyicilerine merhaba diyecek.

Yıldız De Bana’nın jüri üyelerini tanıyalım;

Hülya Avşar kimdir?

10 Ekim 19963 Balıkesir, Edremit doğumludur. Celal ve Emral Avşar çiftininin ilk çocuğudur. 1982 de bir gazetenin düzenlediği yarışmada Kainat Güzeli  seçildi. Daha önceden başından bir evlilik geçtiği için tacı geri alındı. 1983 te Fikret Hakan ve Salih Güney ile başrollerini paylaştığı Haram sinema filmiyle oyunculuğa adım attı. Daha sonra müzik eğitimi de alarak sahne almaya başladı. Hem oyunculukta hem şarkıcılıkta kariyerine devam etti. Hülya Avşar Show isimli uzun soluklu bir talk sow yaptı. Tenise meraklı olan Avşar pek çok yapımda da jüri üyesi olarak görev aldı. İlk evliliğini Mehmet Tecirli ile yapan oyuncunun daha sonra Kaya Çilingiroğlu evliliğinden Zehra isimli bir kızı vardır.11 müzik albümü olan Avşar’ın pek çok sinema ve dizi filmi vardır.

Kerem Alışık kimdir?

5 Haziran 1960 İstanbul doğumludur. Ünlü oyuncu Sadri Alışık ve Çolpan İlhan’ın oğludur.Attila İlhan dayısıdır. Bir ara futbol oynadı. 1995 te Fırtınalar dizisiyle oyuncu oldu. Daha sonra pek çok dizi ve sinema oyunlarında oynadı. 1997 de boşandığı Sibel Turnagöl’den Sadri isminde bir oğlu vardır. Dizi ve reklam filmlerinde oynamaya devam ediyor.

Büşra Pekin kimdir?

30 Haziran 1982 de Suudi Arabistan’da dünyaya geldi. Aslen İzmirli olan Pekin 9 Eylül GSF Tiyatro bölümü mezunudur. 2005 te BKM mutfak ekibine katılmış ve Çok Güzel Hareketler ‘de oynamıştır. Pek çok sinema ve dizi filmlerde rol alan genç oyuncu halen reklam filmleriyle izleyicileriyle buluşmaya devam ediyor.

Eğer siz de yarışmaya başvurmak istiyorsanız aşağıdaki resme tıklayın!

02-02-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar