Uyanış: Büyük Selçuklu 3.Bölüm İzle!

Uyanış: Büyük Selçuklu 3.Bölüm İzle!
Uyanış: Büyük Selçuklu 3.Bölüm İzle; 12 Ekim Pazartesi akşamı yeni bölümüyle ekrana gelen Uyanış: Büyük Selçuklu dizinin yayınlanan son bölümünü izlemek için detaylar haberimizde!

Başrollerinde Buğra Gülsoy, Ekin Koç,Hatice Şendil, Mehmet Özgür, Sevda Erginci,Leyla Lidya Tuğutlu'nun yer aldığı  Uyanış: Büyük Selçuklu dizisi 12 Ekim Pazartesi akşamı 3. yeni bölümüyle ekrana geldi. TRT 1'nin büyük beğeni toplayan dönem dizisinin yeni bölümü tek parça izlemek isteyen izleyiciler arama motorlarında Uyanış: Büyük Selçuklu 3. bölüm izle ve Uyanış: Büyük Selçuklu son bölüm izle araması yapıyorlar. Aşağıdaki bağlantı üzerinden dizinin yeni bölümüne ulaşabilir, yazının devamından yeni bölüm özetine göz atabilirsiniz.

Uyanış: Büyük Selçuklu 3.Bölüm İzle

 Nizamülmülk Sultan Melikşah'ın ısrarlarına dayanamayarak, devleti bekleyen tüm tehlikeleri göze alarak Sultan Melikşah ile oğlu Sencer'i gözlerden uzak bir araya getirir. Nizamülmük Melikşaha yaptığı uyarılara rağmen oğluna kavuşmak onu yıllar sonra görmek için kalan son engelleri ortadan kaldıracak mı? Melikşah'ın oğlu Sencer Büyük Selçuklu Devleti’ne karşı engellemeye çalıştığı her hamlesinde Batinilerin olduğunu öğrenir. Onların Büyük Selçuklu Devleti'ni yıkıma götürmek için yaptıkları hain planları bozabilecek midir? 

Turna Hatun'a yavaş yavaş yakınlaşan Sencer baba özlemi çektiğini Turna Hatun ile paylaşmaya çalışacaktır. Batinilere karşı girişilen her mücadelede başarısız olduklarının farkına varan Nizamülmük, artık ilahi bir destek alması gerektiğinin farkına varır. Bunun için bir İslam alimine danışır. Diğer yandan Elçin Hatun saraya epeyce sesli ve ihtişamlı bir ğiriş yapmış, dikkatleri kendi üzerine çekmeyi başarmıştır. Yavaş yavaş Melikşah'a yakınlaşmaya çalışır. Amacı Ağabeyi Kılıçarslanı kurtarmaktır. Hamlesinde başarılı olacak mı yoksa Melikşaha yakalanacak mıdır? 

Yorgos ise kardeşinin intikamını almak için yemin etmiştir. Sencer'in izini sürmeye başlamıştır. Araştırmaları devam ederken Kınık Obası’nda olduğunun duyumunu almıştır.  Hemen Kınık Obasına yetişmek için yola çıkar fakat yolda onu büyük bir sürpriz beklemektedir. 

Melikşah Kuvel Kalesinin fethi için sefer planlamış, fakat anadoluda çıkan iç çatışmalar ve siyasi sorunlar yüzünden planlarını ertileyecek mi yoksa yeni bir girişimde mi bulunacaktır. Hepsi ve daha fazlası bu akşam saat 20:00'de TRT1'de. Uyanış: Büyük Selçuklu 3. bölüm izlemek için detaylara ve bağlantı linkine haberimizden ulaşabilirsiniz. 

İyi Seyirler. . . 

 

12-10-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar