Vahide Perçin Hakime Hanım’la ekrana dönüyor

Vahide Perçin Hakime Hanım’la ekrana dönüyor
Usta oyuncu Vahide Perçin'in yeni projesi belli oldu. Sevilen oyuncu Vahide Perçin Hakime Hanım’la ekrana dönüyor. Hakim dizisinden sonra yeni dizi Hakime Hanım geliyor.

Ekranın sevilen isimlerinden olan Vahide Perçin yeni bir proje ile ekrana gelecek. Atv'nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova'nın Hünkar'ı Vahide Perçin yeniden seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor. Bir Zamanlar Çukurova'da dizisinden ayrılan Vahide Perçin bir süredir herhangi bir projede yer almamıştı. Usta oyuncu verdiği aranın sonunda yine iddialı bir diziyle ekrana gelecek. Birsen Altuntaş'ın haberine göre Vahide Perçin Hakime Hanım dizisine evet dedi. Atv'de yayınlanan Hakim dizisinin ardından yeni dizi Hakime Hanım'ın da hazırlıklarına başlandı.

Hakime Hanım karakterini Vahide Perçin canlandıracak

Ekrana gelmeye hazırlanan yeni dizilerden biri de Hakime Hanım oldu. Vahide Perçin'in başrolde olacağı Hakime Hanım dizisi de Atv'de yayınlanacak. Hakim dizisi Atv'de yayınlanmaya başlandı. Erdal Beşikçioğlu'nun canlandırdığı Hakim rolü dikkat çekerken yeni bir hukuk dizisi daha geliyor. Vahide Perçin'in yapım şirketi olan Tim&B imzası taşıyan Hakime Hanım için senaryo çalışmalarına başlandı. Hazırlıklarına başlanan dizinin senaryosu Ayfer Tunç tarafından yazılıyor. Bir hakime hanımın dikkat çeken hikayesinin ekrana taşınacağı Hakime Hanım dizisi için oyuncu seçimleri devam ediyor. Vahide Perçin'in başrolde olacağı dizinin oyuncu kadrosu da merak ediliyor.

Hakime Hanım hangi kanalda?

Atv yeni dizilerle seyirciyi buluşturmaya devam ediyor. Limon Yapım imzası taşıyan Hakim dizisi bu akşam (04.04.2022) seyirciyle buluşuyor. Erdal Beşikçioğlu'nun canlandırdığı Your Honor dizisinden uyarlanan Hakim için uzun süredir hazırlık yapılıyordu. Yurdaer Okur, Uğur Yücel, Ebru Özkan, Seda Akman gibi birçok isim de Hakim oyuncu kadrosunda yer alıyor. Hakim dizisi başlamadan yeni dizi Hakime Hanım için de kollar sıvandı. Yine Atv için hazırlanan Hakime Hanım dizisinin yapım şirketi Tim&B. Tim&B imzalı Hakime Hanım'da başarılı oyuncu Vahide Perçin yer alacak. Hakime Hanım dizisinin yönetmen koltuğunda ise Emre Ayberk oturuyor. Hakime Hanım dizisinde bir kadın hakimin yaşadıkları ve hikayesi ekrana taşınacak. Hakime Hanım ile ilgili bilgileri sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

04-04-2022
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar