Hayaller ve Hayatlar dizisinde kim kimdir?

Hayaller ve Hayatlar dizisinde kim kimdir?
Hayallerinin peşinde koşarken hayatın acı gerçeklerine yakalananların hikayesini anlatan “Hayaller ve Hayatlar” 4 hayalci kadının çatışmasını beIN CONNECT’te ekrana getiriyor

Dört yakın arkadaşın birbirinden farklı hayatlarıyla hayalleri ve gerçekleri arasındaki çatışmayı ekrana getiren Hayaller ve Hayatlar dizisi çok yakında beIN ORIGINALS kanalında izleyicisiyle buluşacak. Dizi severler merak ediyor Hayaller ve Hayatlar dizisinde kim kimdir_ Hangi oyuncu hangi karaktere hayat verecek? Karakterler ve oyuncularıyla Hayaller ve hayatlar dizisi detayları haberimizde

Hayaller ve Hayatlar dizisinde kim kimdir?

Yapımcılığını Nazlı Heptürk’ün üstlendiği çatışma dizisi “Hayaller ve Hayatlar” 4 kadının kendileriyle ve birbirleriyle olan mücadelesini, iç çatışmalarını beIN ORIGINALS kanalında ekrana getiriyor. Güçlü kadrosu ve etkileyici hikayesiyle sezona damga vurması beklenen dizinin tanıtımları ilgi görmeyi başardı. İlk bölümü 17 Şubat Perşembe günü dijital içerik platformu beIN CONNECT’te izleyici karşısına çıkacak olan Hayaller ve Hayatlar dizisi 4 kadının farklı hikayesini ve çatışmasını izleyiciyle buluşturacak

Hayalleriyle Hayata Kafa Tutan Dört Kadın!

Dört yakın arkadaşın farklı hayatlarını, hayalleri ve gerçekleri arasındaki çatışmayı anlatan beIN ORIGINAL dizisi Dicle, Güneş, Setenay ve Melike adındaki 4 kadının hedeflerinden vazgeçmeyen yol arkadaşlıklarını anlatacak.

Özge Gürel (Dicle)

Hayalleri için mücadeleyi seven Dicle cesaretiyle ünlüdür. Geleneksel bir ailede büyüyen Dicle meşhur bir yazar olma hayaliyle yaşamaktadır. Bir reklam tabelacısında çalışan Dicle’nin en büyük özelliği pes etmemesi ve kafasına koyduğunu denemekten asla çekinmemesidir.

Aybüke Pusat (Güneş):

4 kafadarın en akıllısı olan bu genç avukat, yalnız kalan annesine bakan fedakâr bir kadındır.  Hukuk mezunu olduğu için tek hayali gerçek bir adalet savaşçısı olmaktır.

Melisa Aslı Pamuk (Setenay):

Sanatçı bir karakteri olan Setenay imkân bulamadığı için kabiliyetlerini gösterememiştir. Vasat işler sergileyen bir galeride çalışan Setenay, önemli bir küratör olacağı günü hayaliyle yaşamaktadır. İyi bir kariyer ve mutlu bir yuva isteyen Setenay inatçı yönüyle ön plana çıkar.

Yeşim Ceren Bozoğlu (Melike):

Her yönüyle tam bir Adanalı olan Melike, memleketinden çıkmak zorunda kalmış bir kadındır. 5 yıl önce mahalleye yerleşen çılgın, başına buyruk ve neşeli bir kadın olan Melike diğer kızlara ablalık yapmaktadır. Neşeli görünmesine rağmen hiç kimselere gösteremediği sırları, acılarıyla yaşamaktadır.

Hayallerinin peşinde koşarken hayatın acı gerçeklerine yakalananların hikayesini anlatan “Hayaller ve Hayatlar” 17 Şubat Perşembe günü ilk bölümüyle beIN CONNECT’te.

11-02-2022
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar