Vatanım Sensin 21. Bölüm Nefes Kesti

Vatanım Sensin 21. Bölüm Nefes Kesti
Eşref Paşa’nın öldürülmesinin yansımaları, ölmeden önce bıraktığı pusulanın sahibine ulaşıp ulaşmayacağı; Hilal, Yıldız ve Leon aşkının iyice içinden çıkılamaz hale gelmesi bu haftanın konusuydu. İşte bu hafta yaşananlar...

Vatanım Sensin 21. Bölüm Nefes Kesti

Vatanım Sensin’in 21. bölümü 30 Mart Cuma akşamı saat 20.00’da Kanal D ekranlarındaydı. Nefes kesen 21. Bölüm yine izleyicilerinin beğenisini kazanmayı başardı.
Eşref paşa’nın öldüğü haberini alan General Cevdet adeta yıkılır, ancak vazifesinin ağırlığıyla bunu kimseyle paylaşamaz. Paşa’nın cesedinin İzmir sokaklarında gezdirilmesi görevini de Vasili General Cevdet’e verir. Eşref paşa’nın ölmesine üzülürken, birde bu görevin ağırlığı altında ezilen Cevdet’in aklından çıkmayan bir başka hususta, Paşa’nın bıraktığı notun kime ulaşacağıdır. Paşa’nın bıraktığı pusulanın kime ulaşacağını bulmak için Yakup’u görevlendirir. Ancak olaylar çok karmaşık bir hal alır. Azize’ye gelen pusulayı almayı başaran Miralay Tevfik yerine farklı bir pusula bırakıp Azize’ye Eşref Paşa’nın yerine kendisinin geçeceği haberinin geldiğini hissettirir. Gerçek pusulayı okuyan Tevfik adeta şoke olur ve yeni planlar yapma peşine düşer.
Leon’un Yıldız’a aşık olduğunu sanan Veronika düğün hazırlıklarına başlamak için Azize ve Cevdet’e fikrini söyler. Cevdet bu evliliğe sıcak bakarken Azize ise şiddetle karşı çıkar. Bütün bunları duyan Hilal ise yazdığı yazı ile hem Leon’a mesaj verir hem de vatan sevdalılarını bir kez daha mest eder.
Yunan askerleri tarafından yakalanan Lütfü, bütün yapılan işkencelere rağmen konuşmaz ve müthiş bir vatanperverlik örneği sergiler.
Hamilton’un gizli notlarını onun istediği yerlere ulaştıran Eftelya babasının yaşadığı yeri öğrenir ve onunla görüşmeyi başarır.
Tevfik ve Azize nikah kıyma kararı alırlar. Bu arada Hamiltan’un casusu Miralay Tevfik, aşırı vatanperver görünmeye çalışarak Kuvacıların başına geçme çabalarını sürdürür.

31-03-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar