Çukur’un Celasun’u Kubilay Aka’nın yeni projesi belli oldu

Çukur’un Celasun’u Kubilay Aka’nın yeni projesi belli oldu
Çukur ve birçok dizi sezon sonunda final yapmaya hazırlanıyor. Oyuncular ise yeni diziler için el sıkışıyor. Çukur’un Celasun’u Kubilay Aka’nın yeni projesi belli oldu.

Baharın gelmesiyle birçok yapım sezon sonuna yaklaştı. Yaz döneminde bazı projeler sezon finali yaparken bazıları ise ekrana veda edecek. Payitaht Abdülhamid ve Çukur gibi reyting rekortmeni diziler de final yapma hazırlığı içerisinde. Ekranlara veda edecek dizilerin oyuncuları ile yeni projeler için görüşmeler başladı. Başarılı birçok oyuncu yapım şirketlerinin yaz projeleri için anlaşma imzalıyor. Tv 100'ün haberine göre Çukur dizisinde Celasun karakterini canlandıran Kubilay Aka'da yeni bir proje ile ekranda olacak.

Çukur oyuncusu Kubilay Aka yeni projeyle seyirci karşısına çıkacak

Çukur’un Celasun’u Kubilay Aka’nın yeni projesi belli oldu. Ünlü oyuncu Kubilay Aka Çukur dizisinde Celasun karakterini başarılı bir şekilde canlandırıyordu. Çukur dizisinin final kararı almasının ardından Kubilay Aka yeni bir proje için anlaşma sağladı. Show Tv'de yayınlanacak yaz dizisi için başrol teklifi alan Kubilay Aka Çukur bitmeden yeni imzasını atmış oldu. Hekimoğlu dizisinin de yapım şirketi olan OJO Pictures bomba gibi bir yaz dizisi hazırlıyor.

Kubilay Aka Cam Tavanlar dizisinde

OJO Pictures'in Show Tv için hazırladığı yaz projesinde başrol oyuncusu Kubilay Aka oldu. Cam Tavanlar adı verilen dizi şimdiden merak ediliyor. Cam Tavanlar dizisi, Ufak Tefek Cinayetler ve Love 101 gibi dizilerin de yazarı olan Meriç Acemi tarafından yazılıyor. Show Tv'nin yaz projelerinden biri olan Cam Tavanlar'ın yönetmen koltuğunda ise Fehmi Öztürk var. Çukur’un Celasun’u Kubilay Aka ise Cam Tavanlar'da başrol oyuncusu olarak yer alacak. Cast çalışmaları ve hazırlıkları devam eden Cam Tavanlar dizisinde rol alacak diğer oyuncularla ilgili bilgiler henüz netleşmedi.

Kubilay Aka kimdir?

Çukur final yapmaya hazırlanırken Cam Tavanlar dizisi için anlaşma sağlayan Kubilay Aka, 5 Mayıs 1995 doğumlu. İstanbul doğumlu olan genç oyuncu Anadolu Üniversitesi mezunu. Vatanım Sensin dizisi ile tanınan Kubilay Aka çok sayıda projede yer aldı. Kubilay Aka Vatanım Sensin'de Ali Kemal karakterini canlandırıyordu.

04-03-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar