Vatanım Sensin 29. Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı?

Vatanım Sensin 29. Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı?
Vatanım Sensin‘in merakla beklenen 29. bölüm fragmanı yayınlandı. Bu hafta bomba gibi bir bölüm ekranlarda olacak. Perşembe akşamlarının sevilen dizisi soluk soluğa izlenecek yepyeni bölümüyle geliyor…

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Vatanım Sensin 25 Mayıs Perşembe akşamı yayınlanacak. Dizinin yeni bölümünü canlı tv’den izleyebilirsiniz.
Tevfik hainliği ortaya çıktıktan sonra bile, yine içine düştüğü bu zor durumdan kurtulmayı başarır. Azize’yi rehin alarak da, yeni planlarını devreye sokar. Vasili’ye Eşref Paşa’nın ölmeden önce silahları Cevdet’e bıraktığını söyler. Bakalım duyduklarından sonra Vasili ne yapacak? Cevdet’e doğrulttuğu silahla acaba onu vuracak mı?
Kuvacı gençler emir aldıkları kumandanın kim olduğunu öğrenebilmek için Yakup’a baskı yaparlar. Ali Kemal, annesi için endişelenen kumandanı iyiden iyiye merak eder.
Ali Kemal ve Leon karşı karşıya… İkiliyi karşı karşıya getiren sebep ne? Bakalım Hilal Leon’u Ali Kemal’in elinden alabilecek mi?

Geçen bölümde neler oldu?
Azize Cevdet ile ilgili gerçekleri öğrenir ve bundan böyle birlikte omuz omuza Milli Mücadele’de rol alacaklardır.Yörük köyünün Yunanlılar tarafından yıkılmasını Kuvacılar’ın üstüne atarak halkı birbirine kırdırma planları devreye sokulur. Köyden sağ kurtulan Küçük Salih’i Tevfik ve Hamilton etkisiz hale getirmeye çalışır ancak başarılı olamazlar. Küçük Salih Tevfik’in hainliğinin ortaya çıkmasına yardım eder.
Vasili, Leon’u Hilal’i öldürmekle tehdit eder. Bu sayede isteklerini yaptırtmaya çalışır. Leon’un telgrafı bozduğunun anlaşılmasıyla, Hilal Leon ile yollarını ayırır.
Yörük köyünün neden katledildiğini öğrenmek için keşfe çıkan Yakup ve Cevdet, büyük bir sürprizle karşılaşırlar. Köyün bulunduğu yerin az ilerisinde hazır bekleyen dev bir orduyu gördüklerinde ikisi de şok olur.

23-05-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar