Vatanım Sensin’de nefesler tutuldu...

Vatanım Sensin’de nefesler tutuldu...
Yapımcılığını 03 Medya’nın üstlendiği, başrollerinde Halit Ergenç ve Bergüzar Korel’in yer aldığı, Vatanım Sensin’in bu haftaki bölümü, son günlerin en heyecanlı sahneleriyle dün akşam yine ekranlardaydı.

Kanal D ekranlarının sevilen tarih dizisi Vatanım Senin bu hafta final tadında bir bölümle ekranlardaydı. Nefes kesen bölümden sonra neler olacağı merak konusu oldu.
Tevfik, Küçük Salih’i bırakır ancak Azize’yi kaçırır. Tevfik’in hainliğini duyan halk ayaklanır ve Yunan Karargahı’na baskına gider. Halkın ayaklanmasını bastırma işi yine General Cevdet’e verilir. Cevdet ayaklanmanın önlenebilmesi için Tevfik’in yakalanması gerektiğini savunur. Bunun üzerine bütün Yunan makamlara Tevfik’i yakalama talimatı verilir. Tevfik ise Komutan Vasili ile görüşerek ona Cevdet’in Eşraf Paşa’nın adamı olduğunu, Yunan ordusuna sızan hain olduğunu söyler. Vasili başta inanmamış gibi görünür ama Cevdet’e bir tuzak hazırlar. 
Vasili, Cevdet’ten taarruz hazırlığındaki orduya komutanlık edebilmesi için ailesini Aydın’a göndermesini ister. Bu arada taarruzun yol haritasını da Cevdet'e gösterir. Cevdet kendisine oynanan oyundan habersiz bu malumatı Azize ile paylaşır, hatta Azize’den bu haberi Ali Fuat Paşa’ya iletmesini ister. Azize, çocukları ve Hasibe Ana yola çıkarlar ancak yollarını kesen Yunan askerleri Azize’nin üzerindeki pusulayı bulurlar. Aileyi derhal Yunan karargahında hapsederler. Cevdet bütün bu olanlardan habersiz Tevfik’i öldürmek için gittiği nezarethanede ailesini görünce şok olur. Bunun üzerine oynadığı oyunu açıklayan Kumandan Vasili Cevdet ve ailesinin infaz kararını verir. 
Bakalım bir sonraki bölümde neler olacak? Kumandan Vasili Cevdet ve ailesinin infazını gerçekleştirebilecek mi? Acaba Tevfik’e ne oldu? Hamilton ve Tevfik’in bundan sonraki planları neler?
Merak edilen bütün bu soruların cevabını, 1 Haziran Perşembe günü Vatanım Sensin’i  canlı tv’den  izleyerek bulabilirsiniz.

26-05-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar