Vatanım Sensin sezon finaliyle ekranlarda…

Vatanım Sensin sezon finaliyle ekranlarda…
Vatanım sensin bu hafta sezon finali yapmaya hazırlanıyor. Son haftalarda nefes kesen sahneleriyle izleyicilerinin beğenisini tekrar tekrar kazanmayı başaran dizinin final bölümü, sevenleri tarafından merakla bekleniyor.

Kanal D ekranlarında Perşembe akşamları saat 20.00’da yayınlanan Vatanım Sensin bu hafta sezon finaline hazırlanıyor. Bakalım final bölümünde neler olacak? Vatanım Sensin’in final bölümünü canlı tv’den izleyebilirsiniz.
Vatanım Sensin 31. bölüm fragmanı yayınlandı.
Ali Kemal’in infaz edilmemesi için Cevdet’in planına dahil olan Kumandan Vasili istemeden Cevdet’in hazırladığı tuzağa düşer. Yunan kumandanlar tarafından suçüstü yakalanan Vasili için infaz kararı verilir. Bakalım final bölümünde Kumandan Vasili ölecek mi?
Babasının Yunan ordusuna sızmış bir hain olduğunu kabul edemeyen Leon, babası için bir şey yapabilecek mi? Ali Kemal’in kardeşi olduğunu öğrenen Leon bakalım ne yapacak? Hilal Leon’un düştüğü bu zor durumda ona yardımcı olabilecek mi?
Veronika Azize’yi ziyaret ederek kendisinin Ali Kemal’in gerçek annesi olduğunu ve onu sevmesine izin vermesini ister. Bakalım Veronika ile  Ali Kemal cephesinde ne gibi gelişmeler olacak?
Cevdet Yunan Ordusu'nu nasıl bir zayiata uğratacak? Meclis açılabilecek mi? Bu zor görevi Cevdet tek başına başarabilecek mi?

 

Vatanım Sensin ne zaman yayınlanmaya başlamıştı?
27 Ekim Perşembe yayın hayatına başlayan Vatanım Sensin dizisinin yapımcılığını 03 Medya, yönetmenliğini de Yağmur ve Tuğrul Taylan üstleniyor. Kanal D ekranlarında yayınlanan dizide, Halit Ergenç, Bergüzar Korel, Onur Saylak gibi isimler başrolleri paylaşıyor. Dizide Bergüzar Korel ve Halit Ergenç çifti 11 yıl aradan sonra tekrar birlikte kamera karşısına geçti. Dizide İzmir’in işgal günleri soluk kesen bir hikaye ile ekranlara taşınıyor.

 

06-06-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar