Ve Beklenen Oldu! Seda Sayan 7. Kez Evlendi

Ve Beklenen Oldu! Seda Sayan 7. Kez Evlendi
Geçen aylarda kendisinden 25 yaş küçük sevgilisi Çağlar Ökten’den evlilik teklifi alan Seda Sayan ile Çağlar Ökten evlendi. Seda Sayan bu evlilikle birlikte 7. Kez evet demiş oldu.

Uzun süredir magazin basınını ve sosyal medyayı meşgul eden ve gündemden düşmeyen ünlü şarkıcı ve sunucu Seda Sayan ile evlenmeye hazırlandığı Çağlar Ökten’in evlilik planları dün nihayete erdi ve çift Swiss Otel The Boshourus’da gerçekleşen görkemli bir nikahla birbirlerine evet diyerek dünya evine girdiler. Daha önce Mayıs ayında Prag’da gerçekleştirileceği duyurulan nikahın ünlü isim Seda Sayan’ın ekibinin vize sorunları yaşaması sebebiyle Türkiye’de kıyılmasına karar verilmişti. Uzun süredir magazin basınının gündeminde olan bu evlilik Seda Sayan’ın 7. Evliliği oluyor. Müzisyen Çağlar Ökten’le aşk yaşayan ve geçtiğimiz aylarda kendisinden 25 yaş küçük sevgilisinden evlilik teklifi alan Seda sayan bu teklife evet demişti. Çift dün akşam Beşiktaş Belediyesi Nikah Daire Başkanı Osman Kurtoğlu’nun kıydığı nikahla evlenerek dünya evine girdiler.  

Seda Sayan 7. Kez Evet Dedi

Ünlü şarkıcı ve sunucu Seda Sayan dün akşam Beşiktaş’ta bir otelde kıyılan nikahla 7. Kez evet dedi. Daha önce 6 sefer evlenen ve boşanan ünlü isim bu kez kendisinden 25 yaş küçük olan müzisyen Çağlar Ökten ile dünya evine girdi. Ünlü isim Seda Sayan’ın nikah şahitliğini Safiye Soyman ve Esra Özmen yaparken Çağlar Ökten’in şahitliğini ise Faik Öztürk ve Fuat Özdolgun yaptı. Nikaha çiftin yakınları katılırken Seda Sayan’ın giydiği gelinlik Gülşah Saraçoğlu tarafından, Çağlar Ökten’in damatlığı ise Tolga Çam tarafından hazırlandı. Yeni evli çiftin balayını bayram tatiline denk getirerek Paris’te yapacakları öğrenilirken balayı sonrası ise çağlar Ökten’in ailesinin yaşadığı Mersin’e geçecekleri açıklandı. Nikahta çiftin oldukça mutlu oldukları görülürken özellikle Seda Sayan’ın mutlu ve rahat halleri dikkatleri çekti.

Çağlar Ökten Kimdir?

Dün akşam ünlü şarkıcı ve sunucu Seda Sayan’la evlenen müzisyen çağlar Ökten 1987 yılında Mersin’de dünyaya gelmiştir. İlk orta ve lise eğitimlerinin ardından İstanbul Teknik Üniversitesi Devlet Konservatuarı’nda Klasik Türk Müziği eğitimi almıştır. Çağlar Ökten çocukluğundan beri müzikle iç içe bir hayat sürmüştür. Çağlar Ökten henüz 7 yaşlarında okul ve değişik müsamerelerde şarkı söylemeye başlamış daha sonra ise dayısının işlettiği düğün salonunda sahne almıştır. Çağlar Ökten bugünlerde müzik kariyerine profesyonel olarak devam etmektedir.

25-04-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar