Ve Şampiyon Dizisinin Çekimleri Başladı!

Ve Şampiyon Dizisinin Çekimleri Başladı!
TRT'nin merakla beklenen dizisi Şampiyon sete indi ve motor dedi. Peki, seyircinin de merakla beklediği dizi ne zaman yayına girecek? Detaylar Şampiyon Dizisi ilgili haberimizde!

Yeni yayın döneminde seyircinin özel televizyon kanalları kadar merakla beklediği bir diğer kanal da TRT. TRT özellikle 2018 – 2019 yayın döneminde oldukça iyi bir yayın performansı göstermiş ve reytinglerde oldukça iyi dereceler alarak özel kanalları oldukça zorlamıştı. Hatta bazı yapımları reyting sıralamalarında başa oynamış ve kanalın yüzünü güldürmeyi başarmıştı. TRT 2019 – 2020 yayın döneminde de aynı başarılı grafiği yakalamak ve hatta çıtayı daha da yükseltmek için çalışmalarını tüm hızıyla devam ettiriyor. Kanal her ne kadar Diriliş Osman’ı son anda Atv’ye kaptırsa da yeni başlayacak dizilerinden oldukça umutlu. Özellikle bu dizilerden biri olan Şampiyon daha şimdiden seyircinin merakla takip etmeye başladığı dizilerden. Dizinin başlamasını sabırsızlıkla bekleyen seyircilere sevinecekleri bir haber verelim. Şampiyon sete indi ve motor dedi. İşte ayrıntılar!

TRT’nin İddialı Yapımı Şampiyon Ringe Çıktı!

BSK Yapım tarafımdan TRT için projelendirilen ve yapımcılığını Başak Bingüller ile Çağrı Bingüller’in birlikte üstlendiği, yönetmen koltuğunda Ketche ve Devrim Yalçın’ın oturduğu, senaryosunu Alphan Dikmen ve Başak Angigün’ün kaleme aldığı Şampiyon dizisi sete indi ve çekimlere başladı. TRT’nin iddialı yapımları arasında yer alan ve kanalın amiral gemisi olması beklenen dizinin Eylül sonu, Ekim başı gibi ekranlara gelmesi planlanıyor. Uzunca bir süredir hazırlıkları devam eden ve üzerinde, castından, mekanlarına, müziğinden, sanatına kadar oldukça titiz bir şekilde çalışılan Şampiyon Dizisi artık vira Bismillah diyerek sete indi ve dizinin diliyle konuşursak ringlere çıktı. Artık yayına girmek için gün sayan dizi seyirci tarafından da merakla beklenmeye başlandı.

Şampiyon’un Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

TRT 1’de Eylül yayın döneminde yayınlanacak olan Şampiyon dizisi bir boksörün hayatı konu alıyor. Daha önceki senelerde de boks ve boksörleri konu alan filmlerin yapıldığı ülkemizde bu tür filmlerin tutmadığı biliniyor. Ancak şampiyon iddialı kadrosuyla bu talihsizliği yenecek gibi duruyor.

Dizi Kafkas lakaplı gelecek vadeden genç bir boksörün talihsiz bir kazayla boks hayatının sona ermesini ve yıllar sonra oğlu Güneş için yeniden ringlere çıkmasını konu alıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda ise; Tolgahan sayışman, Yıldız çağrı Atiksoy, Erdal Özyağcılar, Erkan Avcı, Bahar Süer, Şahin Kandirci, Emir Özyakışır, Berk Yaygın, Mehmet Bozdoğan, İlayda Alişan, Halit Özgür Sarı, Vedat Erincin ve Meltem savcı gibi oyuncular yer alıyor.

26-07-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar