Veda Mektubu dizisi bu akşam başlıyor

Veda Mektubu dizisi bu akşam başlıyor
Kanal D ekranlarında bu akşam ilk bölümüyle ekrana gelen ve kadrosunda ünlü isimleri bir araya getiren Veda Mektubu heyecanla karşılandı.

Kanal D ekranlarında bu akşam (27 Şubat 2023) yeni bir dizi seyirciyle ilk kez buluşmaya başladı. Kadrosunda birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı dram, aşk ve macera türünde ele alınan yeni dizi Veda Mektubu’nun çalışmaları uzun zaman önce başlamış ve yaklaşık ocak ayının başlarında da dizinin çekimleri başlamıştı. Kanal D’nin iddialı yapımlarından biri olması beklenen ve bu yönüyle kendisinden büyük beklenti içinde olunan dizi Most Prodüction tarafından hazırlanmaktadır. Dizinin yönetmen koltuğunda Deniz Çelebi Dikilitaş otururken dizinin senaryosunu ise Deniz Akçay kaleme almaktadır. Nurgül Yeşilçay, Selim bayraktar ve Bennu Yıldırımlar gibi üst seviye oyuncuların yer aldığı Veda Mektubu pazartesi akşamları ekrana gelecek ve pazartesi akşamlarının güçlü yapımları arasından reyting kapmaya çalışacak.

Veda Mektubu 1. Bölüm Yayınlandı

Most Prodüction tarafından hazırlanan ve sezonun iddialı yapımları arasında gösterilen Veda Mektubu pazartesi akşamları ekrana geliyor. Özellikle TRT 1 ve Fox Tv ile rekabete girmeye hazırlanan Kanal D pazartesi gününden oldukça umutlu. Bir aşk hikayesinin odağında gerçekleşecek olayların hikayesini anlatacak dizi de yıllar önce yaşanmış ve mutlu sona ulaşamamış Alanur ve Ziya’nın yıllar sonra bu sefer çocuklarının kendilerinin ki gibi bir aşkla karşılarına gelmesiyle yolları bir kez daha kesişir. Bu sefer Alanur ve Ziya hem geçmişin hesaplaşmasını yaşarken hem de çocukları üzerinden kendi aşklarını da bir kez daha yaşamaya başlar. Aşk, dram ve gerilimin yoğun olarak işleneceği dizinin ilk bölümü seyirci tarafından heyecanla bekleniyordu. Depremden dolayı zorunlu olarak yayına geç giren dizinin reytingi sektör çalışanları ve Kanal D tarafından merakla bekleniyor.

Veda Mektubu Oyuncuları Kimler?

Kanal D ekranlarının pazartesi akşamları ekrana gelecek yeni ve iddialı dizisi Veda Mektubu’nun oyuncu kadrosunda birbirinden ünlü isimler yer almaktadır. Dizinin oyuncu kadrosunda yer alan isimler arasında, Nurgül Yeşilçay (Alanur), Selim Bayraktar (Ziya), Rabia Soytürk, Emre Kıvılcım, Bennu Yıldırımlar, Hakan Karsak, Ümmü Putgül, Hande Elaman, Hazar Motan, Ahmet Kaynak, Elif Çakman ve Kerem Alp Kabul yer almaktadır. Dizi Kanal D ekranlarında pazartesi akşamları ekrana gelmektedir.

27-02-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar