Veda Mektubu’nun final tarihi belli oldu

Veda Mektubu’nun final tarihi belli oldu
Kanal D ekranlarında geçtiğimiz sezon ortasında başlayan ancak beklediği başarıyı yakalayamayan Veda Mektubu final yapıyor.

Geçtiğimiz sezon ortalarında başlayan ve büyük bir iddia ile seyirciyle buluşan Veda Mektubu pazartesi akşamları Kanal D ekranlarında seyirciyle buluştu. Kadrosunda birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı dizi ne yazık ki başladığı ilk bölümden itibaren istenilen başarıyı yakalayamadı. Most Yapım tarafından hazırlanan ve yönetmen koltuğunda Deniz Çelebi Dikilitaş’ın oturduğu ve senaryosunu Deniz Akçay’ın kaleme aldığı dizi dram türünde ele alınıyordu. Uzun süre reytingini düzeltmek için mücadele eden dizi ne yazık ki bu mücadelesinde başarıya ulaşamadı ve son sonunda doğru dizinin final yapmasına karar verildi. Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar ve Bennu Yıldırımlar gibi usta isimlerin yer aldığı dizinin yaz sezonunda da devam etmesine karar verilmiş ve final tarihi ötelenmişti. Şimdi ise dizinin final tarihi kesin olarak belli oldu.

24. Bölümde Veda ediyor

Most Yapım tarafından hazırlanan ve Kanal D ekranlarında yayınlanan iddialı dizi Veda Mektubu için son bölümler yayınlanıyor. Yayına büyük bir iddia ile başlayan dizi aldığı reytinglerle bu iddiasını sürdürememiş ve sonunda dizi için final kararı alınmıştı. Dram türünde ele alınan dizide yıllar önce büyük bir aşk yaşayan ve ancak ayrılmak zorunda kalan ve yıllar sonra kendileri gibi birbirine aşık olan çocukları aracılığıyla karşılaşan Alanur ve Ziya’nın hikayesi çevresinde yaşananlar ele alınıyordu. Final kararı verilen dizinin final bölümü olarak 24. Bölümüne karar verildi. Kadrosunda ünlü oyuncuların yer aldığı dizinin final yapacak olması kendisini takip eden seyirciyi oldukça üzdü. Dram türünde ele alınan dizi Deniz Çelebi Dikilitaş tarafından yönetiliyordu. 

Veda Mektubu oyuncu kadrosu

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve geçtiğimiz senenin ortalarında yayın hayatına başlayan Veda Mektubu 24. Bölümle birlikte ekranlara veda edecek. Most Yapım tarafından hazırlanan dizinin oyuncu kadrosunda birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda yer alan isimler arasında, Nurgül Yeşilçay (Alanur), Selim Bayraktar (Ziya), Bennu Yıldırımlar (Seher), Rabia Soytürk (Aslı), Emre Kıvılcım (Mehmet) Hazar Motan (Beste), Oğuzhan Şener, Hakan Karsak, Ümmü Putgül, Hande Elaman, Ahmet Kaynak, Elif çakman, Kerem Alp Kabul, Asya Kasap, Elif Ulusoy, Deniz Altan ve Elena Viunova yer alıyor.

25-07-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar