Veda Mektubu kim kimdir?

Veda Mektubu kim kimdir?
Kanal D dizisi Veda Mektubu 27 Şubat Pazartesi akşamı izleyiciyle buluşuyor Oyuncular ve karakterleri araştırılıyor Dizi severler merak ediyor, Veda Mektubu kim kimdir?

Başrollerini Selim Bayraktar, Rabia Soytürk, Emre Kıvılcım, Bennu Yıldırımlar ve Nurgül Yeşilçay’ın paylaştığı Kanal D dizisi Veda Mektubu 27 Şubat Pazartesi akşamı izleyiciyle buluşuyor. Yapımını Most Production, yapımcılığını Gül Oğuz’un üstlendiği dizinin oyuncuları ve karakterleri araştırılıyor. Dizi severler merak ediyor. Yeni dizi Veda Mektubu kim kimdir? Veda Mektubu ve karakterleri haberimizde şimdi detaylar

Veda Mektubu kim kimdir?

27 Şubat Pazartesi akşamı izleyici karşısına çıkan Veda Mektubu dizisi usta oyuncular Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar, Rabia Soytürk, Emre Kıvılcım ve Bennu Yıldırımlar’ı aynı projede buluşturdu. Yönetmen koltuğunda Deniz Çelebi Dikilitaş’ın oturduğu diziyi Deniz Akçay kaleme alıyor. İşte sezona damga vurması beklenen dizinin karakterleri…

ZİYA KARLI (Selim Bayraktar)

O bir münzevi. Hayata küskün bir derviş olan Ziya, mahalle baskısından kaçr ve huzur bulmak için gönlünü manevi dünyaya açar. Geleneksel kurallara bağı olan ailesi bir Cadde Kızı olan Alanur’la evliliğine karşı çıkar ve Ziya’yı aynı mahalleden Seher ile evlendirir. Yeni gelinleri Aslı ise adeta Alanur’un yeniden vücut bulmuş halidir. Alanur'u ne yapsa unutamayan Ziya, aynı duygularla karşıladığı Aslı ile yeni hayal kırıklığına uğradığını fark eder.

SEHER KARLI (Bennu Yıldırımlar)

Gençliğinde Ziya’ya aşık olan Seher, onunla evlenir ancak bu evlilik platonik bir evliliktir. Zira Alanur'u bir türlü aklından çıkaramayan Ziya’ya karşı hisleri öfkeye dönüşür. Oğlu Mehmet’in Hatice’yi istemeyip Aslı için verdiği kavgalar öfkesini artırır. Aslı'nın Alanur'un kızı olduğunu öğrenen Seher için tam bir travma başlar.

ASLI YILDIZ (Rabia Soytürk)

Sanatçı ruhlu Aslı, annesi Alanur’un baskısıyla Fransa’da hukuk okumaya gidecektir. Mehmet Karlı’ya gönlünü kaptıran genç kız, her ne kadar herkesle ve hayatla dalgasını geçen bir asi kız da hayatının en ciddi kararını vermek zorunda kalır. Annesinin çizdiği yolda mı ilerleyecek, Mehmet ile birlikte yepyeni bir yolculuğa mı çıkacak? Aslı’nın yapacağı bu seçim, iki ailenin kaderini baştan aşağıya değiştirirken 30 yıl önce açılmış yaralar tedavi olacak mıdır?

MEHMET KARLI  (Emre Kıvılcım)

Karlı ailesinin en büyük çocuğu ve annesi Seher’in ilk göz ağrısı olan Mehmet, şımarık ve umursamaz biridir. Aşka inanmayan Mehmet kendisini bir mantık evliliği yapmak üzereyken bulur. Aynı çatı altında beraber büyüdükleri Hatice’yle nişan arifesindeyken Aslı ile aradığını bulur ve nişanı bozar. Aslı tam anlamıyla Mehmet’in hayatını alt üst etmiştir.

ALANUR YILDIZ  (Nurgül Yeşilçay)

Bağdat Caddesi’nin varlıklı ailelerinden biri olan Alanur, anne baba sevgisinden uzak yetişmiştir. Sırf ailesine başkaldırmak için onların onaylamayacağı Ziya ile aşk yaşar. Hatta Ziya için evden kaçan Alanur şok olur çünkü Ziya o gün kısacık bir mektup göndererek kayıplara karışır. Ziya tarafından terk edilen Alanur mesafeli ve soğuk bir insan haline gelir.  

27-02-2023
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar