Veda Mektubu’nun yapımcısından Rabia Soytürk açıklaması

Veda Mektubu’nun yapımcısından Rabia Soytürk açıklaması
Kanal D ekranlarında yayınlanan Veda Mektubu'nda yaşanılan kriz yapımcının araya girmesiyle önlendi. Gül Oğuz Rabia Soytürk ile ilgili neler söyledi?

Kanal D ekranlarında yayınlanmaya başlayan ve Most Prodüction tarafından hazırlanan Veda Mektubu uzun bir hazırlık sürecinin ardından pazartesi akşamları ekrana gelmeye başladı. Kadrosunda birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı dizi kanalın iddialı yapımları arasında yer almaya başladı ve ancak yayınlanan ilk dört bölüm reyting olarak beklenenleri karşılamadı. Yönetmen koltuğunda Deniz Çelebi Dikilitaş’ın yer aldığı ve senaryosunu ise Deniz Akçay’ın kaleme aldığı veda Mektubu dizisi geçtiğimiz günlerde yaşanan tartışmalarla gündeme geldi. Dizinin güzel ve başarılı oyuncularından Rabia Soytürk’ün sete geç gelmesi iddiasının magazin basınında ve sosyal medyada yoğun bir şekilde gündeme gelmesiyle yaşanan tartışmalar sonunda dizinin yapımcısı Gül Oğuz konuyla alakalı Rabia Soytrk özelinde bir açıklama yaptı.

Yapımcı Gül Oğuz Rabia Soytürk’e Sahip Çıktı

Most Prodüction tarafından hazırlanan ve pazartesi akşamları Kanal D ekranlarında yayınlanan yeni dizilerden Veda Mektubu’nun ilk dört bölümü ekrana geldi. 27 Mart Pazartesi akşamı 5. Bölümüyle ekrana gelecek dizide geçtiğimiz hafta sette oyuncular arasında bir tartışma yaşandı ve dizinin ana karakterlerinden olan Rabia Soytürk’ün sete geç geldiği ve sette disiplinsiz davranışlarda bulunduğu iddia edildi. Olay üzerine oyuncuya bir uyarı verildiği iddiaları karşısında bir açıklama yapan dizinin yapımcısı Gül Oğuz “Benim haberim yok. Gencecik, yetenekli, yüzü gibi huyu da güzel oyuncuları böyle olmayan haberler ile yıpratmayın lütfen. Rabia’nın diğer tüm genç oyuncu ekibimiz gibi başımızın üstünde yeri var” ifadelerini kullandı. Gül Oğuz’un oyuncuya böyle sahip çıkması ve ona değer vermesi sektörde takdir topladı.

Veda Mektubu

Pazartesi akşamları son olarak dördüncü bölümüyle ekrana gelen dram türündeki yeni dizilerden Veda Mektubu’nda birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Kadrosunda, Selim Bayraktar, Nurgül Yeşilçay, Bennu Yıldırımlar, Rabia Soytürk, Emre Kıvılcım, Hazar Motan, Hakan karsak, Ümmü Putgül, Oğuzhan Şener, Hande Elaman, Ahmet kaynak ve Kerem Alp Kabul’un yer aldığı dizi Kanal D ekranlarında yayınlanıyor. İlk dört bölüm reytinglerde bir varlık gösteremeyen ve 2,5 bandıyla sıralamada 10.’luğun üstünde olan dizinin gelecek bölümleri yayında kalması açısından önemli görülüyor.

25-03-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar