Volkan Kocatürk Halka'dan Ayrıldı

Volkan Kocatürk Halka'dan Ayrıldı
TRT'nin başarılı dizilerinden Halka'da şok gelişme. Dizinin başarılı yönetmeni Volkan Kocatürk diziden ayrıldı. Halka'nın yeni yönetmeni kim olacak?

Es Film tarafından TRT için yapılan ve yapımcılığını Yusuf Esenkal, Serdar Öğretici yönetmenliğini Volkan Kocatürk'ün üstlendiği Halka dizisini Aziz Tuna, Selim Bener ve Ali Demirel kaleme alıyor. Dizi başladığı günden itibaren gerilim dolu hikayesiyle seyirciyi etkilemeyi başarmış durumda. İç içe geçen hikayeleri başarılı bir dille anlatan dizi son anda şaşırtıcı bir gelişmeyle gündeme oturdu. TRT'de salı günleri ekrana gelen Halka Dizisiyle ilgili gelişmeleri canlitv takipçileri için derledik. 

Halka Yönetmeni Volkan Kocatürk Diziden Ayrılıyor

Dizi başladığı andan itibaren Halka'nın yönetmen koltuğunda oturan başarılı yönetmen Volkan Kocatürk yapım şirketiyle olan anlaşması gereği 13. bölümden itibaren görevini başka bir yönetmene devredip diziden ayrılacak. Diziye başarılı bir ivme kazandıran Volkan Kocatürk'ün diziden ayrılacak olmasıyla birlikte dizinin yönetmeni kim olacak soruları sorulmaya başlandı. Seyirci yönetmen sorununun dizinin başarısını etkilememesini bekliyor. Başarılı yönetmen Volkan Kocatürk'ün bundan sonra hangi projede yer alacağı ise bilinmiyor.

Halka Dizisi Konusu

TRT'de yayınlanan ve Es Film tarafından projelendirilen Halka dizisi adını, simgesi üç halka olan 40 yıllık bir suç örgütünden alıyor. Kaan ve Cihangir adlı iki gencin intikam hikayesini etkileyici bir dille ekrana taşıyan dizide bu iki gencin Halka örgütü çerçevesinde şekillenen hayatları izleyicinin karşısına çıkarılıyor. İki genç adamın bambaşka yerlerden gelip, yan yana durarak, inat ve öfkeyle, kader sandıkları, tesadüf saydıkları bir kumpasla savaşmasını, uzakta kalan ve uzayıp gelen bir geçmişin peşine düşmesinin anlatıldığı dizide olaylar durulmuyor. Bu iki genç eski defterlerin, kirli davaların, büyük ve küçük yalanların hesabını soruyorlar. Mafyanın, paranın,  entrikanın konuştuğu ve sustuğu bir hayatın içinde sürükleniyorlar. Halka, dur durak bilmeyen bir serüvenin, karanlık bir dünyanın hikâyesi. 

Halka Oyuncuları Kimler?

Halka Dizisininin başrollerinde Serkan Çayoğlu, Hande Erçel, Nazan Kesal, Ahmet Mümtaz Taylan, Kaan Yıldırım, Hazal Subaşı, Burak Sergen, Umut Karadağ, Erdal Yıldız, Dilan Telkök, Banu Fotocan, Okday Korunan, Şehsuvar Aktaş, Deniz Hamzaoğlu ve Uğur Taşdemir gibi isimler yer alıyor. Başarılı dizi her hafta salı günleri TRT ekranlarında seyircisiyle buluşuyor. 
 

15-03-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar