Volkan Konak’tan Şok İtiraf

Volkan Konak’tan Şok İtiraf
Karadeniz Müziğinin 54 yaşındaki Ünlü şarkıcısı Volkan Konak’tan kendisiyle ilgili inanılmaz itiraf. Ünlü şarkıcı pandemide yaşadıklarını anlattı.

Özgün ve Karadeniz Müziğinin önde gelen temsilcilerinden şarkıcı Volkan Konak çok sevilen ve hemen her konserine binlerce insanın ilgi gösterdiği şarkıcılardan biri. Şu sıralar Star Tv ekranlarında Kuzeyin Oğlu adlı programla seyirci karşısına çıkan ünlü şarkıcı pandeminin konserlerle ilgili yasaklarının kısmen de olsa hafiflemesi üzerine konserlerine yeniden başladı.En az Türkiye kadar yurt dışından da konser teklifleri alan ve konserlere giden ünlü şarkıcı Volkan Konak yine bir konser için Belarus’un Başkenti Minsk’e gitti. Bir otelin organizasyonuna katılan ve burada sevenlerine konser veren Volkan Konak konser arasında kendisiyle ilgili herkesi şoke eden bir itirafta bundu. Pandemi döneminde yaşadığı olayı anlatan ünlü şarkıcı itirafıyla bir anda magazin gündemine oturdu.

Psikolojik Tedavi Gördüm

Karadeniz müziğinin ve özgün müziğin önde gelen temsilcilerinden 54 yaşındaki ünlü şarkıcı Volkan Konak pandeminin hafiflemesi üzerine konserlerine kaldığı yerden devam etmeye başladı. Star Tv ekranlarında yayınlanan Kuzeyin Oğlu adlı programla da seyircisiyle ve sevenleriyle buluşan ünlü şarkıcı yurtdışı konserlerinden birini geçtiğimiz günlerde Belarus’un başkenti Minsk’te bulunan bir otelde verdi. Sevenlerinin konser alanını hınca hınç doldurduğu Volkan Konak şarkılarıyla sevenlerini mest ederken aralarda da sevenlerine kendisiyle ilgili bilinmeyenleri anlattı. Volkan Konak pandemi sırasında yaşadıklarını anlatırken şok bir itirafta bulundu. Ünlü şarkıcı itirafında “herkes gibi ben de bu dönemi evde geçirdim. Ancak biz sahne insanıyız. Evde olmaktan kaynaklanan bazı sorunlar yaşadım. Daha sonra da ülkenin yarısı gibi Türk hekimlerimizden psikolojik tedavi gördüm. Bu dönemi bilim insanlarından psikolojik destek alarak atlattım, şimdi gayet iyiyim” ifadelerini kullandı. Ünlü ismin bu itirafı bir anda magazin basınında olay olurken ünlü şarkıcı geçtiğimiz günlerde de “ben pandemi döneminde ozon tedavisi ve birkaç ilaç kullanarak bağışıklığımı güçlü tutmaya çalıştım” ifadelerini kullanmıştı.

Seyircimi Çok Özlemişim

Pandemide konserlerin iptal edilmesi sebebiyle sevenleriyle buluşamadığını belirten ünlü şarkıcı pandemi kuralarının hafifletilmesiyle yeniden konserlere başladı. Volkan Konak seyircisini çok özlediğini belirterek “seyircimi çok özlemişim. Ben maçı almadan sahneyi bırakmam. Beraberliği bile kabul etmiyorum. Müziğimle bütün kalplere dokunurum. Sonra da gönül rahatlığı ile sahneden inerim” ifadelerini kullandı. Ünlü şarkıcının bundan sonraki dönemde konserlerine ve Star Tv’de ekrana gelen Kuzeyin Oğlu adlı programına devam edeceği öğrenildi.

25-07-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar