Oğulcan Engin’den Annesi Seda Sayan’a Sitem

Oğulcan Engin’den Annesi Seda Sayan’a Sitem
Seda Sayan ve Sinan Engin’in oğlu Oğulcan Engin işlettiği mekana annesinin çok sık gelmediğini belirterek annesine sitem etti.

Aralarındaki ilişkiyle her zaman gündem olan ve birbirlerini çok seven Oğulcan Engin ile annesi Seda Sayan sık sık magazin basınında gündem oluyorlar. Anne oğul sık sık birbirlerini çok fazla görememekten şikayet ediyorlar. Özellikle Oğulcan Engin annesini sık görememekten yakınıyor. Bugün magazin basınına ve sosyal medyaya yansıyan haberlere göre Oğulcan Engin yine annesinin çok çalışmasından ve kendisini çok sık görememesinden dolayı sitem etti. Cihangir’de bir mekan açan ve burayı çalıştıran Oğulcan Engin gazetecilerle sohbet etti ve yeni işiyle ilgili konuştu. Oğulcan Engin pandeminin kendilerini de olumsuz yönde etkilediğini belirterek işletmeciliğin zor olduğunu ifade etti. Oğulcan Engin ayrıca annesi Seda Sayan’ın yoğun iş temposundan dolayı kendi mekanına çok fazla gelemediğini söyleyerek annesine sitem etti.

Babam Daha Çok Geliyor

Seda Sayan ve Sinan Engin’in oğulları Oğulcan Engin işletmeciliğe soyunarak Ciihangir’de bir mekan açmış ve burayı işletmeye başlamıştı. Geçtiğimiz gün magazin muhabirlerine yakalanan Oğulcan Engin yeni işiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Oğulcan Engin pandeminin kendilerini de etkilediğini belirterek “herkes gibi bu dönemde bizden etkilendik. Toparlanmaya çalışıyoruz. İşletmecilik zor iş. Mekan sahibi arkadaşlarımı şimdi daha iyi anlıyorum. İnsan idare etmek çok zor. Annem bana hep destek olmuştur ama şimdiye kadar iki kere geldi. Onun da işi başından aşkın. Çalışmaktan kendisini göremiyorum. Daha sık gelsin. Babam geliyor ama annem az geliyor” ifadelerini kullandı. Bu sitemli sözler sonrası Seda Sayan’ın oğlunun mekanına daha sık gidip gitmeyeceği ise merak konusu oldu.

Konserlerini Erteledi

Ünlü şarkıcı ve sunucu Seda Sayan Alişan’ın kardeşi Selçuk Tekaş’ın koronavirüsten hayatını kaybetmesi üzerine “bu konuda hassasiyet gösteriyorum” ifadelerini kullanarak konserlerini ertelemiş ve bu durum magazin basınında geniş şekilde yer almıştı. Ünlü şarkıcının Alişan’ın kardeşinin cenazesine gitmemesi ve tatiline devam etmesi magazin basınında ve sosyal medyada geniş şekilde yer almış ve bazı kesimlerce şiddetle eleştirilmişti. Seda Sayan SelçukTektaş’ın hayatını kaybetmesiyle ilgili olarak ifadelerinde “içimden gelmiyor. Fazla etkilendim. Bodrum’dayım. Misafirlerim var. Sadece onları yemeğe götürüyorum. Hassas davranıyorum” ifadelerini kullanmış ve bu durum pek çok kişi tarafından eleştirilmişti.

24-07-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar