Vurgun Dizisi Final Bölümü Reytingi Ne Oldu?

Vurgun Dizisi Final Bölümü Reytingi Ne Oldu?
Fox Tv'nin iddialı yapımlarından Vurgun Dizisi erken final yaptı. Vurgun Dizisinin son bölüm reytingi ne oldu? Dizinin yayınlanan tüm bölüm reytingleri ne? Hepsi yazımızda.

Televizyon dünyasında ne yazık ki reyting alamayan, reklam girdisi sağlayamayan yapımlar için hayat şansı yok. Televizyon yayıncılığının oldukça pahalı bir sektör olduğu göz önüne alındığında ve bu sektörün tek gelir kaynağının reklam olduğu düşünüldüğünde bu katı ama ne yazık ki gerekli kural sık sık işliyor. Reklam verenlerin reklam verecekleri yapımlar için şart koştuğu yüksek reyting oranını tutturamamak televizyon programı ya da dizilerinin üzerinde demoklesin kılıcı gibi sallanıyor. Hal böyle olunca da plana programa bağlı kalınamıyor ve yapımlar bir anda yayından kaldırılabiliyor. Bunun son örneği Fox Tv’de yayınlanan Vurgun dizisi oldu.

Vurgun Dizisi Neden Final Yaptı?

Gold Film tarafından Fox Tv için yapılan ve yapımcılığını Faruk Turgut, yönetmenliğini Altan Dönmez’in üstlendiği senaryosu Başar Başaran ile Emre Özdur tarafından kaleme alınan sezonun iddialı yapımlarından Vurgun ani bir kararla 6. Bölümde final yaptı. Bu şaşırtıcı karar aslında daha ilk bölümden itibaren beklenmeye başlanmıştı. Birbirinden ünlü oyuncuları bir araya getiren Vurgun beklenilen reytingi bir türlü yakalayamamış ve her geçen bölüm daha çok kan kaybıyla hem kanalı hem yapımcısını üzmüştü. Hal böyle olunca da zararın neresinden dönülürse kardır mantığı devreye girdi ve büyük ümitlerle yayına başlayan Vurgun 13 bölümü bile tamamlayamadan 6. Bölümde final yapmak zorunda kaldı.

Vurgun Dizisi Reytingleri

Sezona iddialı bir giriş yapan Vurgun dizisi bünyesinde Erkan Petekkaya, Deniz Çakır ve Emre Kınay’a, Begüm Birgören, Cemal Toktaş, Altan Erkekli, Aliye Uzunatağan, İnanç Konukçu, Mehmet Bozdoğan, Berna Koraltürk, Filiz Ahmet ile Cenk Kangöz gibi sevilen oyuncuları toplamayı başarmıştı. Ancak bu kadar büyük ismin yan yana gelmesi bile reyting için yeterli gelmemiş olacak ki Vurgun bir türlü istenilen ivmeyi yakalayamadı ve bu durum dizinin 6. Bölümde final yapmasıyla sonlandı. Peki Vurgun dizisi başladığı günden itibaren reytinglerde ne yaptı. Canlitv takipçileri için vurgun dizisinin yayınlanan 6 bölümünün reytinglerini derledik.

  1. Bölüm                                  reyting: 4.35                      İzlenme payı: 8.82
  2. Bölüm                                  reyting: 4.39                       İzlenme Payı: 8.89
  3. Bölüm                                  reyting: 3.40                      İzlenme Payı: 6.95
  4. Bölüm                                  reyting: 3.52                      İzlenme Payı: 7.13
  5. Bölüm                                  reyting: 3.43                      İzlenme Payı: 7.26
  6. Bölüm (Final)         reyting: 3.33          İzlenme Payı: 7.02
14-03-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar