Vuslat 33. Bölüm İzle!

Vuslat 33. Bölüm İzle!
Feride ve Aziz'i minyatürü çözmek isterken bekleyen büyük tehdit ne? Bülent'in Kerem'i altüst etmek için planladığı oyun tıkır tıkır işliyor. Vuslat 33. Bölüm bu akşam TRT1'de!

Başrollerini Kadir Doğulu ve Devrim Özkan'ın paylaştığı Vuslat dizisinde bu hafta, Aziz ve Feride vuslata ermek için artık birlik olup geçmişin tozlu kapılarını aralamakta ısrarcı oluyorlar. Aşklarının aykata durması için ailelerinin kendilerinden neler sakladığını bulmak zorundalar. Bir yandan babasına dedesinin geçmişine sahip çıktığını göstermeye çalışırken diğer yandan da Salih Baba'nın kapanan kapılarını açmak hiçte kolay olmayacaktır. Pazartesi akşamlarının yıldızı Vuslat 33. bölüm hakkında merak edilen herşeye haberimizden ulaşabilirsiniz. 

Aziz ve Feride'nin çırpınışı!

Buldukları minyatürü artık çözme zamanı gelmiştir..  Aziz ve Feride birlik olup minyatürün hikayesindne yola çıkarak bir sonuç bulmak zorundalar. Ancak bu okadar kolay olmuyorken, onların ihtiyaçları olan birisi daha  gereklidir. Kerem. Kerem ise minyatüre odaklanması çok güç zamanlar yaşar. Dedesi Bülent, anneanesi Anetayı tabiri caise alıkoymuş durumdadır. Çünkü Kerem'e çıkan yolların kapısında Kerem için çok önemli iki kişi vardır. Annesi ve Anneannesi. Bülent bu yolda karısını seçerek Kerem'in ellerini bağlar. Kerem'i birde oyalayacak ve uzun zamandır ipini çekmek istediği birisinin ismini vererek bir işi daha tereyağından kıl çeker gibi halledecektir. Aneta'nın demans olmasındaki sorumlu kişinin Fırat olduğunu söyler ve Kerem'in iplerini çözer. İplerinden boşalan Kerem, dedsine olan öfkesini ve ailesini bir araya getirememenin hırsını Fırat'tan çıkartır. 

Tahsin ise şirketteki tüm gücün kendisinde olduğundan çok emindir. Hala Nehir ile anlaşmalar ve işbirlikleri yaparak ilerlemekte kararlıdır. Ancak Aziz dedesinden kalan antika araba ile babasının karşısına çıkınca Tahsin işlerin pekte onun istediği gibi gitmediğini anlar. Aziz bir taraftanda Feride'yi kaybetmemek için geçmişe saklanan bu aileler arasındaki düşmenlığın sebebini ve bu işin başında kim olduğunu öğrenmek için çabalar. 

Vuslat 32. Bölümde Neler Oldu!

Geçtiğimiz bölümde, İmanını ve inancını sorguya çeken Aziz'e Salih Baba'dan tokat gibi bir hareketle cevap geldi. Aslolanın yolcu olduğunu maddenin önemli olmadığnı anlatmak için Satranc-ı Urefa'yı onun gözlerinin içine bakarak ateşe atıp, antikacının kapılarını Aziz'e kapatır. Çünkü gözden düşen gönülden de düşmüştür. 

Kerem ise Bülent'in tuzağına düşmüş, annesini eskisi gibi tekrar korkuya düşürmüş ve anneannesini Bülent'e kaptırmıştır. Üstelik Bülent KErem istediklerini yapmassa gözünü kırpmadan Anetayı öldüreceğini bildiği halde!

23-12-2019
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar