Vuslat 34. Bölüm İzle!

Vuslat 34. Bölüm İzle!
Vuslat 34. Bölüm İzle! Feride'yi ailesi hakkında gerçeklere götüren kişi kim? Tahsin Bülent tarafından oğlunun canı ile tehdit edilirken hangi tarafı seçecek ?

30 Aralık 2019 Pazartesi akşamı senenin son bölümü ile seyirci karşısına çıkacak olan Vuslat dizisinde bu hafta dengeler yerine oturmaya başlıyor. Aziz Salih babaya yolcu olmak istediğini söylerken kendi hakkında vermesi gereken büyük kararlar olduğunun farkında mı? Feride ailesinin paramparça olmasına sebeb olan annesinin cinayeti hakkında yıllardır hiç sormadığı sebebleri sorarken Faik tarafından yanıtsız bırakılıyor. Faik'in cevaplamadığı bu cinayetin sebebini Feride bakın kimden ve nasıl öğrenecek? Diğer taraftan Bülent'in kıskacına giren Tahsin, oğlu Aziz için mi yoksa Aziz'in karşısında mı savaşacak? tüm bu soruların cevabını Vuslat'ın bu akşam ki bölümünde bulacaksınız. Feride ve Aziz'in zorlu imtihanını haberimizden izleyebilirsiniz. 

Vuslat 34. Bölüm Özeti

Vuslat 34. bölümde Feride annesinin cinayeti hakkında artık kimden medet umacağını bilemez. Yıllardır herkes onu sakinleştirir üzerine titrer fakat kimse gerçeği ona söylemez. Hal böyle olunca Feride en sonunda babası Faik'e gider. Faik yine Feridenin merakını gidermeyeince Feride acı gerçekle başkası tarafından yüzleşir. Annesini Faik öldürmüştür. 

Kerem'in ise en büyük derdi Anetadır. Dedesi Bülent'in onun elinden alabilmenin tek yolunun minyatürün gerçeğinden geçtiğini bilsede eli kolu bağlıdır ve anetanın canıda Kerem'in bulacağı minyatüre bağlıdır. Kerem bir yandan minyatürü ararken Tahsin'i kendi tarafına çekmek isteyen Bülent onu da Aziz ile tehtit eder. Aneta'nın tersine eğer kendisi ile çalışmazsa Aziz'e zarar vereceğini söyler. Tahsin'i bekleyen büyük bir yol ayrımı vardır. 

Aziz tüm cesaretini toplar Salih Baba'nın karşına çıkar. Ona yolcu olmak istediini Sanranç-ı Urefanın ilmini bilmek istediğini söyler. Salih Baba bu yolda verilecek karardan dönemeyeceğini anlatır ona. Çünkü bu yol Hak yoludur. Bu yolda yürek yanacak, Vicdan sızlayacak ama hakikat önünde sonunda bulunacaktır. Herşeyi göze aldığını belirten Aziz bu yolda dedeinden kalan emanetlere sahip çıkabilecek mi? 

Aziz ve Ferideyi bekleyen çetrefilli olayların devamını izleyeceğiniz Vuslat'ın 34. Bölümüne haberimizden ulaşabilirsiniz. 

İyi Seyirler!

30-12-2019
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar