Vuslat 35. Bölüm İzle!

Vuslat 35. Bölüm İzle!
Dizide yeni bir dönem başladı, Yeni oyunlar başlıyor. Bu Bölüme kadar netleşen cepheler yeniden değişiyor! Azize ve Feride'nin zayıflayan elleri oyunun kaderini nasıl değiştirecek?

Başrollerini Devrim Özkan, Ümit Kantarcılar, Abdulkadir Doğulu'nun paylaştığı Vuslat dizisinde bu hafta dengeler tam anlamı ile değişiyor. Geçtiğimiz hafta yayınlanmayan 35. Bölüm ile bir hafta aradan sonra bu akşam yayınlanacak. Herkesin merakla beklediği yeni bölümde Aziz ve Feride'nin zayıflayan eli hangi sırların açığa çıkmasını sağlayacak? Aziz Korkmazer ve Çağlar ailelerinin sır gibi saklanan geçmişinin peşine düşmüşken, Kerem adeta gözlerinden öfke fışkıran bir boğaya dönmüştür. Bülent'in oyunlarının yerli yerinde olması tarafları en baştan değiştirecek! Aziz ve Feride'nin Vuslat'a giden sürecini anlatan Vuslat 35. Bölüm bu akşam saat 20:00'da TRT1'de! 

Vuslat 35. Bölüm Özeti

TRT1'in sevilen dizisi pazartesi akşamlarının yıldızı olmaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta yılbaşı sebebi ile kısa bir mola veren dizimiz bu hafta bomba gibi geliyor. Vuslat 35. yeni bölümde, Aziz ve Feride'nin üzerindeki gizli el baskısını arttırmaya devam ediyor. Geçmişin sırlarını dökmek için biraraya gelen Feride ve Aziz minyatürün sırrını çözemezlerse kavuşamayacaklarını çok iyi bilmektedirler. Buna rağmen yılmayan ikili halen birbirlerine destek veriyor ve tüm dünya karşılarına çıksa aşklarının büyüklüğü sayesinde hepsini birbir aşabileceklerini biliyorlar. 

Korkmazer ve Çağlar ailelerinin gizli geçmişini çözmeye çalışırken ikiside ölümün eşiğinden dönerler. Feride halasının şüpheli ölümünü araştırırken annesi ile acı bir gerçekle daha yüzleşir. Biran önce bulmaları gerekn bir minyatür, Feride'nin annesinin ölümü, Aziz'in dede misarı ve kavuşmayı bekleyen iki deli yürek vardır. 

Feride ve Aziz bu dertlerle boğuşurken Fırat Kerem'den intikam alma peşindedir. Annesi ile yaptığı planları bir bir yoluna koyarken istemeden başkasının kuyruğuna daha basmıştır. Artık Fırat'ın hayal ettiği o hayat bir anlaşmanın ucunda parlamaktadır. 

Kerem artık Bülent'in elinde oyuncak olmuş, Bülent ise Kerem'in kedinin fare ile oynadığı gibi oynamaktadır. Kerem gözü dönmüş anneannesi için herşeyi yapabilecek konuma gelmiştir. Bülent'in istediği de budur zaten. Bir taşla iki kuş vuracak. Hem Korkmazerlerin geçmişine sahip olacak, hemde Tahsin ve onun genini taşıyan herkesten kurtulacaktır. 

Yalçın komiser ise arkadaşı ile birlikte Kelebek logosuna bir adım daha yaklaşmış hatta Feride ve Aziz ile fikir ortaklığına gitmiştir. 

Herkesin iki haftadır Vuslat 35. Bölüm İzle! araması ile ulaşmaya çalıştığı dizimiz bu akşam saat 20:00'de TRT1'de. 

İyi Seyirler!

06-01-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar