Vuslat 36. Bölüm İzle!

Vuslat 36. Bölüm İzle!
Yönetim kurulu toplantısında kinden örülmüş duvarın içine düşen Aziz, Tahsin Korkmazer hakkında gerçekleri öğrenmeye başladıkça yoluna nasıl devam edecek?

Başrollerini Devrim Özkan, Ümit Kantarcılar, Abdulkadir Doğulu'nun paylaştığı Vuslat dizisinde bu hafta koltuk savaşları başlıyor. Vuslat!a ermek için önce gerçekler için mücadele atmak zorunda olan Aziz, Feride ve Kerem, önce aile büyükleriyle, ardından geçmişleriyle şimdide gelecekleri ile sınanıyorlar. İyilik mükafatsız kalmaz diyerek,  yol arkadaşlığı eden Salih ve Necmi geçmişinide geleceğini öğrenmeleri için Aziz, Feride ve Kerem'e destek olurlar. Pazartesi akşamları saat 20:00'de yayınlanan dizinin yeni bölümünü izlemek için Vuslat 36. Bölüm İzle! linkine tıklayabilirsiniz. Dizi hakkında merak edilen herşey haberimizin detaylarında. 

Vuslat 36. Bölüm Özeti

TRT1'in incisi Vuslat dizisinde geçtiğimiz hafta Feride ve Aziz aile geçmişlerini çözmeye çalışırken ölümle burun buruna gelirler. Aziz babasının kurduğu lobi çalışmalarının önüne geçmek için yönetim kurulunda kendisinin aleyhinde oy verebilecek herkes ile tek tek  görüşüp babasının gerçek yüzünü anlatmakta kararlıdır. Bu haftaki Vuslat 36. bölümde ise Salih baba ve Aziz'in Santrançta çevirdikleri topaç kin karesinin üzerine gelince Aziz'in kafasında puzzleın tüm parçaları oturu. Aziz yönetim kurulu toplantısına gittiğinde karşısında büyük bir kinden duvar görür. Üstelik bu kin ve nefretle çizilmiş duvar babasının ustalık eseridir. 

Aziz kurul toplantısı sırasında meczup Abdullah efendi gelir ve Tahsin'e Bülent'i temsil eden kelebek çizimini verir. Tahsine hatırlatma niteliğindeki bu kelebek Tahsin'in yönetimde ne kara vermesini sağlayacak? 

Aziz şirket sorunları ile uğraşırken Feride kendi hayatını kurmaya çalışır. Yine en baştan, yine sıfırdan. Mahallede tuttuğu terzi dükkanında kendi hayallerini gerçekleştirmek izterken, Aziz'de onun yanında ona destek olmak ister. Fakat Feride hem babasının ve annesinin geçmişteki sırlarını öğrenmek hemde kendi hayallerini tek başına gerçekleştirmek için aziz'in yardımını nazikçe geri çevirir. 

Kerem ise halen Aneta'nın kaçırılması gizemini çözmeye çalışırken, Bülent elindeki Aneta kozunu Kerem'den yönetim kurulundaki oyu için kullanmasını ister. Bakalım Kerem anneannesi mi yoksa Aziz'in kendisi için çizeceği gerçek geleceği mi seçecek?

Bir Diğer konu ise Necmi ile Aziz'in geçtiğimiz bölümde Feride'nin halasının ölümünü araştırırken buldukları tanığın yok edilmesini çözmeleridir. Necmi ve Aziz adamları takip eder ve Aziz'in aldığı cevap çok çarpıcıdır. Tanığın vurulması emrini Tahsin Korkmazer vermiştir.

TRT1'in sevilen dizisi vuslat son bölüm izlemek için yukarıdaki linke tıklayabilirsiniz.

İyi Seyirler!

 

 

 

13-01-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar