Vuslat 37. Bölüm İzle!

Vuslat 37. Bölüm İzle!
Vuslat 37. Bölüm İzle! TRT1 'in sevilen fenomen dizisi Vuslat'ın yeni bölümü 20 Ocak saat 20:00'de. Vuslat 36. Bölüme aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz!

Başrollerini Devrim Özkan, Ümit Kantarcılar, Abdulkadir Doğulu'nun paylaştığı Vuslat dizisinde bu hafta kelebeğin sırrı çözülecek mi? Kerem ve Fırat arasındaki soğuk savaşta kazanan kim olacak? Pazartesi akşamları saat 20:00'de yayınlanan dizinin yeni bölümünü izlemek için Vuslat 37. Bölüm İzle! linkine tıklayabilirsiniz. Dizi hakkında merak edilen herşey haberimizin detaylarında!

Vuslat 37. Bölüm Özeti

Geçtiğimiz hafta yayınlanan Vuslat 36. Bölüm'de yönetim kurulu toplantısı yapılmış, Tahsin'in kurduğu lobi biraraya gelerek Aziz'e karşı oy kullanmak istemişti. Fakat toplantının ortasında Meczup Abdullah efendinin getirdiği zarftaki Kelebek toplantının ve Tahsin'in gidişatını değiştirmişti. Vuslat 37. Bölümde ise Aziz ve Feride artık  minyatüre ulaşmışlardır. Fakat minyatürü açık arttırmadan alabilecek parayı Aziz'in toplaması gereklidir. İhtiyaç olan fiyat Aziz'in kasasındayken Bülent ve Tahsin Aziz'i sarıp sarmalamış minyatüre ulaşamaması için ellerinden geleni yapmıştı. 

Fakat büyük aşk, büyük azim vuslatın önünde duramadı ve Aziz o müzayede yetişmişti. Bu müzayedede birde Kerem vardır. Kerem'in aklında dönüp dolaşan büyük bir mesele vardır. Komiser Yağmur kelebek ile ilgili tahmini dile getirmiş, Kerem dedesi Bülent olduğundan yüzde yüz emindir. Ancak bunu kanıtlayacak bir delile ihtiyacı vardır. 

Diğer yandan Fırat'ta Kerem ile ölümüne düşman olmuştur. Elinden gelen herşeyi onu bitirmek için yapacaktır. Bunun için planlar kurar. İlk hamlesi Salih Babanın dükyanına gitmektir. Gittiğinde onu intikam fiktrinden döndürecek ne olacaktır?

Feride Candan aldığı silahı Yalçın'a teslim eder. Silah Hasibe'nin yıllardır sakladığı o sırrı ortaya çıkaracak mıdır? 

Aziz ise şirkete döndüğünde son kozunu oynar. Tahsin'in en büyük destekçisi ve ortağı olan Nehir'i işten kovar. Nehir'in en büyük zaafı olan şirket ve tabi beraberinde Aziz'den uzakta olmak Nehir'i deliye döndürecektir. Vuslat 37. Bölüm canlı İzle!

TRT1'in sevilen dizisi vuslat son bölüm izlemek için yukarıdaki linke tıklayabilirsiniz.

İyi Seyirler!

 

20-01-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar