Vuslat 38. Bölüm İzle!

Vuslat 38. Bölüm İzle!
Vuslat 38. Bölüm İzle; 27 Ocak Pazartesi akşamı 38. Bölümüyle ekrana gelen Vuslat Dizisi’nin 38. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Vuslat 38. Bölüm İzle; Oyuncu kadrosunda Kadir Doğulu, Devrim Özkan, Ümit Kantarcılar, Gamze Süner Atay, Murat Karasu, Baran Bölükbaşı gibi oyuncuların yer aldığı ve A 23 Medya tarafından TRT 1 için hazırlanan Vuslat Dizisi 27 Ocak Pazartesi Akşamı TRT 1’de ekranlara geliyor. Betül Yağsağan tarafından kaleme alına Vuslat geçtiğimiz sezon başlamış ve seyirci tarafından ilgiyle takip edilmeye başlanmıştı. Bu sezonda seyircinin heyecanla izlemeye devam ettiği Vuslat özellikle son bölümlerde heyecanını katlayarak ilerlemeye devam ediyor. Bir aşk hikayesi içinde heyecan ve gerilimi barındıran dram türündeki dizi pazartesi akşamlarının alternatif dizileri arasında yer alıyor. TRT 1 ekranlarında saat 20.00’da ekrana gelecek diziyi tek parça ve ful izlemek için detaylar haberimizde!

Vuslat Son Bölüm Tek Parça Ful İzle!

TRT 1 ekranlarında 38. Bölümüyle ekrana gelen Vuslat geçtiğimiz sezon başlamış ve bu sezonda yayın hakkı kazanmayı elde eden izleyiciyle buluşmaya devam etmişti. Dram türündeki dizi iyi insan olmak için çıkılan aşk yolculuğunun serüveni ele alıyor. Aziz’in aşık olduktan sonra yavaş yavaş değişmeye başlayan hayatı ve karakteri dizinin ana temasını oluştururken aşkın insanı nasıl değiştirdiği ve iyileştirdiği vurgulanıyor.

Vuslat Dizisi 38. Bölüm’de Neler Yaşanacak?

TRT 1 ekranlarında izleyici ile buluşan Vuslat iyi insan olmak için çıkılan aşk yolculuğu teması üzerine kurulmuş durumda. İkinci sezonunda olan dizinin 38. Bölümünde Aziz uğradığı ihanetin sonunda bunun intikamını almak için harekete geçer. Aziz kendisine ihanet eden Bülent ve Kerem’e nefret duymaktadır. Kerem’i bitirmek için uğraşırken beklemediği bir olayla karşı karşıya kalır ve artık kendi hayatı için mücadele etmeye başlar. Bülent ise herkesin aradığı minyatürdeki sırrı bulmayı başarır. Kendi planlarını devreye sokar ve bunun için Kerem’i kullanmaya başlar. Ancak atladıkları bir gerçek daha vardır ki bu her şeyi değiştirecek türdendir. Minyatür’ün içinde başka bir sır daha vardır. Bu sır kim tarafından ele geçirilecektir, Aziz ve Feride yaşananların sonunda mutlu sona ulaşabilecekler midir? Bütün bu soruların cevabı ve daha fazlası bu akşam yayınlanacak Vuslat Dizisi’nin 38. Bölümünde seyircisini bekliyor.

Vuslat Dizisi’nin 38. Bölümünü tek parça izlemek ve diziyle ilgili gelişmeleri takip etmek için canlitv.com adresini takip edin.

27-01-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar