Vuslat 40. bölüm izle

Vuslat 40. bölüm izle
Vuslat 40. bölüm izle; TRT 1 ekranlarının sevilen dizilerinden Vuslat, 40. bölümüyle TRT 1'den ekrana geldi. Yeni bölümü izle.

Vuslat 40. bölüm izle; TRT 1 ekranlarının heyecan ve gizem dolu bölümleriyle dikkat çeken Vuslat dizisi, 10 Şubat Pazartesi akşamı 40. bölüm ile dizi severlerle buluşacak. Kadir Doğulu ve Devrim Özkan'ın başrolleri paylaştığı Vuslat dizisinin yeni bölümünde neler yaşanacak? Her bölümü heyecanla beklenen Vuslat dizisinin yeni bölümü izlemek için aşağıda yer alan bağlantıya tıklayabilirsiniz. Öte yandan Vuslat dizisi ve yeni bölümlerle ilgili gelişmelere sitemiz üzerinden ulaşabileceğinizi hatırlatalım. İşte sevilen dizi Vuslat'ın 10 Şubat Pazartesi akşamı ekrana gelen 40. bölümü.

VUSLAT SON BÖLÜM İZLE

VUSLAT 40. BÖLÜM ÖZETİ

Aziz, kavga görüntüleri Kerem tarafından basına servis edilince büyük bir tehlike ile karşı karşıya kalır. Oturmakta olduğu yönetim kurulu başkanlığı koltuğunu kaybetmesine ramak kalmıştır. Aziz, oldukça zor zamanlardan geçmektedir. Çevresindeki herkes ona kazık atmaktadır. Aziz, adalet arayışına devam etmek ister ancak yaşadıkları yenilir yutulur şeyler değildir. Ona destek Salih Baba'dan gelecektir. Salih Baba öyle bir şey söyler ki Aziz, ayağa kalkarak her şeye karşı dimdik durmaya çabalar. 

Feride de Aziz kadar zor zamanlar geçirir. Halasının katilini arayan Feride, bu kişinin Tahsin olduğunu öğrenir. Apar topar Tahsin'in peşine takılır. Ancak Tahsin'in peşinden gitme amacı halasının katili olmasından çok başka bir şeydir.

Tahsin ise Kerem tarafından ele geçirilen tutanağı ondan alabilmek için hisselerini devretmek durumunda kalır. Tutanağı ele geçireceğini düşünürken Kerem, Tahsin'i hiç beklemediği bir yerinden vurur.

Bu cinayet Feride ve Aziz arasındaki aşkın sınanmasına sebep olacaktır. Her şeye karşı aşklarını yaşamaya devam mı edecekler yoksa pes ederek ayrılığa boyun mu eğecekler?

VUSLAT DİZİSİ KONUSU

TRT 1'den ekrana gelen Vuslat dizisi İbn-i Arabi’nin Satranc-ı Urefa oyunuyla anlatılan drama türündeki televizyon dizisidir. Hazır giyim üzerine iş yapan zengin ailenin ilk oğlu olan Aziz, karanlık bir yoldadır. Ancak zamanla karanlıktan kurtularak iyi bir adama doğru bir dönüşüm yaşayacaktır. Onu bu dönüşümün içerisine sokan ise orta gelirli bir ailenin, iyi niyetli kızı olan Feride sağlayacaktır. İkili birbirini büyük bir aşkın içerisinde bulur.

10-02-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler