Vuslat 6. bölüm fragmanı yayınlandı

Vuslat 6. bölüm fragmanı yayınlandı
TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Vuslat 6. bölüm fragmanı yayınlandı. 11 Şubat Pazartesi günü Vuslat dizisinde neler olacak? Tüm merak edilenler yeni fragmanda!

TRT1'in yeni dizisi 'Vuslat' takipçileri, 4 Şubat Pazartesi günü yayınlanan 5. bölümünün ardından 6. bölümde yaşanacak gelişmelerden haberdar olmak için 'Vuslat 6. bölüm fragmanı yayınlandı mı?' sorusuna yanıt arıyorlar.

Kadir Doğulu, Devrim Özkan, Ümit Kantarcılar ve Mehmet Özgür gibi başarılı oyuncuların başrollerini paylaştığı, Pazartesi günü izleyiciyle buluşan Vuslat dizisinin 6. Bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin 11 Şubat Pazartesi akşamı ekranlara gelecek yeni bölümünde hangi gelişmeler yaşanacak?

VUSLAT 6. BÖLÜM FRAGMANI (11 ŞUBAT PAZARTESİ)

VUSLAT DİZİSİ REYTİNGLERİ

BÖLÜM TARİH TOTAL AB
1. BÖLÜM 7 OCAK 2019 6. SIRA 2. SIRA
2. BÖLÜM 14 OCAK 2019 2. SIRA 2. SIRA
3. BÖLÜM 21 OCAK 2019 9. SIRA 5. SIRA
4. BÖLÜM 28 OCAK 2019 8. SIRA 4. SIRA
5. BÖLÜM 4 ŞUBAT 2019 11. SIRA 6. SIRA

VUSLAT DİZİSİ KONUSU VE OYUNCU KADROSU

Dizi, zengin bir ailenin tek oğlu olan Mahir ile ailesinin geçimini sağlamak için küçük yaşlarda hayatın gerçek yüzüyle tanışan Vuslat'ın zorlu aşkını konu alıyor. Mahir'in Vuslat'ı kazanabilmek için vereceği savaş seyirciyi ekranlara kilitleyecek.

Mahir (Kadir Doğulu)

Mahir, 30'lu yaşlarda, eğitimli ve zengin bir ailenin oğludur. Gözü Vuslat'tan başka hiçbir kimseyi görmemekte ve Vuslat uğruna sahip olduğu herşeyden vazgeçebilecek kadar gözü kördür. Hayattaki en büyük mücadelesini Vuslat'ı kazanmak için verecektir.

Vuslat (Devrim Özkan)

Vuslat, 30'lu yaşlarda güzelliğiyle dikkat çeken, ailesi için büyük fedakarlıklar yapmış bir kızdır. Geçim sıkıntısı çeken ailesine destek olabilmek yaşıtları okula giderken, o çalışmaya başlamıştır. Vuslat, Mahir'e çok aşıktır ancak aralarındaki ekonomik eşitsizlik aralarındaki en büyük engeldir.

Vuslat ve Mahir karşılarına çıkacak tüm engellere rağmen birlikte olabilecekler mi? Vuslat ilk bölümüyle 31 Aralık Pazartesi akşamı TRT1 ekranlarında.

09-02-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler