Vuslat Yağmur (Ergül Miray)Kimdir?

Vuslat Yağmur (Ergül Miray)Kimdir?
TRT 1 ekranlarında yayınlanan Vuslat Dizisi sezonu açtı. Diziye sezon arasında üç yeni oyuncu katıldı. Diziye katılan Polis Yağmur karakterini canlandıran Ergül Miray Şahin Kimdir?

TRT 1’de seyirciyle 2. Sezonuyla seyirciyle buluşan Vuslat Dizisi kanalda pazartesi akşamları ekrana geliyor. Dizi geçen sezon yaşanan reyting sıkıntısı sonrası yayında kalıp kalmayacağı sorgulanmıştı. Ancak yapımcı A23 Medya ve TRT 1 sezon sonunda dizinin yayında kalması yönünde karar almışlardı. Yapımcı şirket A 23 Medya bu sezonda aynı sıkıntıları yaşamamak için sezon arasında diziye üç yeni transfer yaparak zaten güçlü olan oyuncu castını daha da güçlendirme yoluna gitti. Bu durum hikayede nasıl karşılık bulacak, senaryoya ve seyirciye ne şekilde yansıyacak şimdiden kestirmek tabi ki zor. Yeni yayın dönemini 16 Eylülde açan ve reyting tahtasında da kendisine 22. Sıradan yer bulan dizinin yeni oyuncularının ve hikayesinin etkisi kısa zamanda ortaya çıkacaktır diye düşünüyoruz.

Vuslat’ın Güzel Polisi Yağmur Kötülerin Korkulu Rüyası Olacak!

Vuslat Dizisi yeni yayın dönemini kadrosuna kattığı üç yeni oyuncuyla birlikte açtı. Diziye yeni katılan oyunculardan biri olan Polis Yağmur karakterini canlandıran Ergül Miray Şahin’de unlardan biri. Dizinin değişik hikayesine yeni bir hikaye ile giren Polis Yağmur’un dizinin yeni dönemde en büyük kozu olacağı tahmin ediliyor. Seyircinin de daha ilk bölümden sevdiği Kötülerin korkulu rüyası olacak Polis Yağmur şimdiden merak edilen karakter oldu. Dizi de Aziz ya da Kerem karakterlerinden birinin peşine düşeceği ve onu yakalamak için çaba harcayacağı tahmin edilen Polis Yağmur’un aynı zamanda bu iki karakterden biriyle duygusal bir ilişki de yaşaması bekleniyor. 30 yaşlarında bir polis olacak olan Yağmur’un hikayesi tam olarak açılmasa da tahminler bu yönde.

Polis Yağmur (Ergül Miray Şahin) Kimdir?

Genç kuşağın güzel oyuncularından Ergül Miray şahin 1989 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Oyuncu İstanbul Üniversitesi Devlet konservatuarını bitirmiş ve ardından ilk oyunculuk deneyimini 2006 yılında “Sev Kardeşim” isimli diziyle yapmıştır. 2011 yılında Fox Tv’de yayınlanan “Arka Sıradakiler” isimli diziyle adından söz ettirmeyi başarmıştır. Oyuncu 2012 yılında vizyona giren “El Yazısı” isimli sinema filminde Gülbahar karakterini canlandırmıştır. Oyuncunun rol aldığı yapımlardan bazıları şunlardır. Ötesiz İnsanlar (Elif Tv Dizi), Tozlu Yollar (Tv Dizi), El Yazısı (Sinema Filmi), Arka Sıradakiler (Tv Dizi), Sev Kardeşim (Tv Dizi).

 

18-09-2019
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar