Vuslat Yeni Sezonda Devam Edecek mi?

Vuslat Yeni Sezonda Devam Edecek mi?
TRT'nin başarılı yapımlarından Vuslat bitiyor mu? Dizi ne zaman sezon finali yapacak? Vuslat yeni sezonda yayınlanacak mı? Merak edilen her şey haberimizde!

A23 Medya tarafından TRT için yapılan ve 7 Ocak 2019 Pazartesi günü yayın hayatına başlayan Vuslat yeni sezonda devam edecek mi soruları bütün diğer diziler gibi şu sıralar sık sorulmaya başlandı. Seyirci tarafından beğeniyle takip edilen Vuslat’ın Yönetmen koltuğunda Murat Onbul otururken senaryosu Betül Yağsağan tarafından kaleme alınıyor. Başrollerinde Kadir Doğulu, Devrim Özkan, Baran Bölükbaşı, Erdem Akakçe, Osman Alkaş, Sennur Nogaylar, Gamze Süner Atay, Şeyla Halis, Murat Karasu, Canan Mutluer ve Özcan Varaylı'nın yer aldığı dizinin 2019 – 2020 sezonunda olup olmayacağının merakla beklenen cevabı resmi olmasa da TRT’den geldi.

Vuslat Yeni Sezonda Devam Edecek mi?

A23 Medya tarafından yapılan ve TRT’nin yüksek bütçeli dizilerinden olan Vuslat TRT 1 ekranlarında Pazartesi günleri yayınlanıyor. Dizi yakaladığı başarılı reyting grafiği ile hem TRT yetkililerini hem de yapımcısını sevindirmiş durumda. Ortalama 4 reyting ile beklenileni veren Vuslat hem senaryosu hem de oyuncu kadrosu ile seyirci tarafından çok beğenildi. Henüz yeni başlamış olmasına rağmen seyircinin merakla takip ettiği diziyle ilgili yeni sezonda devam edip etmeyeceği merak edilirken dizinin gösterdiği başarılı grafik sebebiyle TRT yönetimi tarafından yeni sezonda devam kararı verileceği belirtiliyor. 27 Mayıs’ta yayınlanacak 20. Bölümle birlikte sezon finali yapması beklenen Vuslat’ın 2019 – 2020 sezonunda ekranlarda olacağı tahmin ediliyor.

Vuslat Ne Zaman Sezon Finali Yapacak?

Hem TRT hem de özel kanallarda yayınlanan bütün dizilerin bu sezon Mayıs ayının son haftasıyla birlikte sezon finali ya da final yapacağı değerlendiriliyor. Ramazan bayramının 4 Haziranda başlayacak olması dolayısıyla kanal yöneticileri ve yapım şirketlerinin bayram tatili başlamadan önce dizilerin son bölümlerini yayınlayacağı ve ardından sezon arası verecekleri belirtiliyor. TRT 1 ekranlarında Pazartesi akşamları ekrana gelen Vuslat’ın da Mayıs ayının son haftasında 27 Mayıs 2019 pazartesi günü sezon finali yapacağı değerlendiriliyor.

Vuslat Yeni Sezon Ne Zaman Başlayacak?

A23 Medya tarafından hazırlanan Vuslat’ın sezon finalinden sonra yaklaşık 3 aylık bir ara vereceği ve yeni sezonda 16 Eylül 2019 pazartesi gününden itibaren yeni bölümleriyle ekranda olacağı tahmin ediliyor.

 

 

28-03-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler