Yabani dizisinin kadrosuna bomba oyuncu

Yabani dizisinin kadrosuna bomba oyuncu
Yeni sezon çalışmalarının devam ettiği dizi sektöründe Fox Tv ekranlarında yayınlanacak Yabani dizisinin kadrosuna yeni bir isim katıldı.

Televizyon kanalları yaz sezonu dizileri seyirciyle buluşturdu ya da bazı dizler seyirciyle buluşmak için gün sayıyor. Yapım şirketleri de yazlık dizilerle olan yoğun çalışma temposunu tamamladı ve bu dizilerle çalışmaları rutine bağlandı. Yapım şirketleri şu sıralar hiç ara vermeden yeni sezon dizileri için çalışmalarını devam ettiriyor. Oldukça üst düzey yapımlar için hazırlıklarını sürdüren ve yeni yayın döneminde iddialı yapımları ekrana getirmek isteyen yapım şirketlerinden biri olan NTC medya Fox Tv için hazırlıklarını sürdürdüğü Yabani dizisinin oyuncu kadrosuna her gün yeni bir ismi dahil ediyor. Başrolünde Halit özgür sarı ve Simay Barlas’ın rol alacağı dizinin kadrosuna birbirinden ünlü oyuncular katılıyor. Son olarak dizinin kadrosuna başarılı oyuncu Yurdaer Okur dahil oldu.

Yabani İddialı Geliyor

NTC medya tarafından hazırlıkları süren ve yeni yayın döneminde Fox Tv ekranlarında seyirciyle buluşması beklenen yeni dizilerden Yabani’nin kadrosuna yeni isimler katılmaya devam ediyor. Yönetmen Koltuğunda M. Çağatay Tosun’un yer aldığı ve senaryosunu Hilal Yıldız’ın kaleme aldığı Yabani Dizisinin başrolünde Halit Özgür Sarı Yaman karakteriyle yer alırken Simay Barlas ise Rüya karakterine hayat verecek. Dram ve aşk türünde ele alınacak dizinin kadrosuna son olarak başarılı bir isim daha katıldı. Son olarak Kanal D ekranlarında yayınlanan Yargı dizisinde bir savcıya hayat veren başarılı oyuncu Yurdaer Okur dizinin hikayesine Serhan karakteri olarak dahil oldu. Dizide Serhan, oyuncu Dolunay Soysert’in canlandırdığı Prof. Dr. Neslihan Yücesoy’un eşi olarak ekrana gelecek.

Yabani Oyuncuları Kimler?

NTC medya tarafından hazırlanan ve Hilal Yıldız’ın kaleme4 aldığı Yabani dizisi Yaman adındaki bir gencin hikayesi etrafında şekilleniyor. Dizide sokaklarda büyüyen ve çevresine ve arkadaşlarına kol kanat geren Yaman adlı bir gencin etkileyici hikayesi ekrana gelecek. Dizinin oyuncu kadrosunda ise, Halit Özgür Sarı (Yaman), Simay Barlas (Rüya), Bertan Asllani, Dolunay Soysert (Prof. Dr. Neslihan Yücesoy), Ramiz Mullamusa, Rojbin Erden, Sezer Arıçay, Osman Alkaş ve Yurdaer Okur (Serhan Yücesoy) yer alıyor. Dizinin çekimlerinin ağustos bu ayın 20’sinde başlaması planlanıyor. Dizi yeni yayın döneminde Fox Tv ekranlarında seyirciyle buluşacak.

13-07-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler