Yalancı 2. Bölüm İzle

Yalancı 2. Bölüm İzle
Yalancı 2. Bölüm İzle; 24 Eylül Cuma akşamı 2. yeni bölümüyle ekrana gelen Yalancı Dizisinin yayınlanan 2. bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Yalancı 2. Bölüm İzle; Başrollerinde Burçin Terzioğlu, Salih Bademci, Hazal Türesan, Cemal Toktaş, Şahin Irmak, Murat Kılıç ve Serkan Tınmaz’ın rol aldığı Yalancı 2. Bölümüyle bu akşam saat 20.00’da Show Tv’de seyirciyle buluşuyor. Sezona yeni başlayan dizilerden olan ve iddialı bir oyuncu kadrosu ve iddialı bir konusu olan Yalancı aynı zamanda sezonun da iddialı yapımlarından biri. Cuma akşamlarına heyecan ve hareket getiren dizi yayınlanan ilk bölümüyle seyirciden tam not aldı. Seyircinin heyecanla takip ettiği ve neler olacak diye şimdiden sormaya başladığı Yalancı yabancı bir diziden uyarlanmış durumda. Show Tv’nin büyük beklenti içinde olduğu Yalancı bu akşam saat 20.00’da Show Tv’de.

Yalancı Son Bölümde Neler Yaşandı?

Süreç Film tarafından Show Tv için hazırlanan ve sezonun iddialı yapımlarından olan Yalancı geçen hafta ilk kez ekranlara geldi ve seyirciden tam not aldı. Dizinin yayınlanan bölümünde Deniz ve Mehmet Emir güzel geçen bir akşam yemeğinin ardından geceyi birlikte geçirmişlerdir. Sabah uyandıklarında Mehmet Emir geceden hayli memnun kalmıştır ancak Deniz için aynı şeyden bahsetmek mümkün değildir. Deniz geceyi hatırlamamakta ve Mehmet Emir’le birlikte olmasını kendi isteği dışında olduğunu iddia etmektedir. Ortada bir yalan vardır ama kim söylemektedir.

Yalancı 2. Bölümde Neler Olacak?

Show Tv ekranlarının yeni sezondaki yeni dizilerinden olan ve bu akşam 2. Bölümüyle ekrana gelen Yalancı seyircinin oldukça merak ettiği yapımlardan biri. İki taraf ve bir yalan üzerine kurulu hikayede Deniz ve Mehmet Emir arasında geçen bir geceden sonra yaşananlar ele alınmaktadır. Dizinin bu akşam yayınlanacak bölümünde Deniz birlikte geçirdikleri gecenin ardından Mehmet Emir’in kendisine ilaç verdiğini düşünmektedir. Ancak Deniz’in bu iddiası bir kanıta dayanmadığı için polisin yapabileceği bir şey yoktur. Mehmet Emir ise Doruk daha fazla zarar görmeden tüm yaşananların bitmesini ister. Mehmet Emir Deniz’le konuşmaya ve onu ikna etmeye çalışır. Ancak Deniz Mehmet Emir’i dinlemez. Deniz’e göre Mehmet Emir tecavüzcüdür ve Deniz onun maskesini düşürecektir. Ama Deniz’in çabaları ve iddiaları ters teper. Deniz’in herkesten sakladığı büyük sırrı ortaya çıkmak üzeredir. Yalancı bu akşam yayınlanacak 2. Bölümüyle bu akşam saat 20.00’da Show Tv’de seyirciyle buluşuyor.

24-09-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar