Yalancı 3. Bölüm İzle

Yalancı 3. Bölüm İzle
Yalancı 3. Bölüm İzle; 1 Ekim Cuma akşamı 3. Bölümüyle ekrana gelen Yalancı adlı dizinin yayınlanan 3. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Yalancı 3. Bölüm İzle; Başrollerinde Burçin Terzioğlu, Salih Bademci, Hazal Türesan, Cemal Toktaş, Şahin Irmak, Gizem Soysaldı ve Serkan Tınmaz’ın rol aldığı Yalancı bu akşam saat 20.00’da 3. Yeni bölümüyle Show Tv’de seyirciyle buluşuyor. Bu sezon başlayan ve Cuma akşamlarının iddialı yapımları arasına girmesine kesin gözüyle bakılan Yalancı yabancı bir diziden uyarlanmış durumda. Henüz iki bölüm yayınlanan dizide bir öğretmen ve bir doktorun hikayesi anlatılıyor. Doktor Mehmet Emir ve öğretmen Deniz bir akşamı birlikte geçirmişler ve gece birlikte kalmışlardır. Ancak olayın sabahında Deniz olanları hatırlamamaktadır ve Mehmet Emir hakkında tecavüz suçlamasında bulunur. Buna karşın Mehmet Emir olayın tecavüz değil isteyerek yaşandığını söyler. İki taraftan biri yalan söylüyordur ama bu hangi taraftır. Polis ve mahkemenin de işe girmesiyle her şey daha da karışmaya başlar. Yalancı bu akşam ekrana gelecek 3. bölümüyle saat 20.00’da Show Tv ekranlarında seyirciyle buluşuyor.

YALANCI SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Show Tv ekranlarının bu sezon başlayan yeni dizisi Yalancı bu akşam 3. Bölümüyle ekrana geliyor. Dizinin yayınlanan son bölümünde Mehmet Emir Doruk’un daha fazla zarar görmemesi için tüm yaşananların bitmesini ister ve bunun için Deniz’le konuşmaya karar verir. Ancak ne yazık ki bu konuşmadan bir sonuç çıkmaz ve Deniz, Mehmet Emir’i tecavüzle suçlar ve onun maskesini düşürmek için elinden geleni yapacağını söyler. Mehmet Emir ise masum olduğunu kanıtlama peşindedir.

YALANCI 3. BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Show Tv ekranlarının yeni başlayan dizilerinden olan yaşancı yabancı bir diziden uyarlanmış durumda. Ekrana geldiği ilk iki bölümde seyircinin ilgisini çeken ve reytinglerde iyi bir oran yakalayan Yalancı bu akşam 3.bölümüyle ekrana geliyor. Dizinin bu akşam yayınlanacak 3. bölümünde kahramanların geçmişte kaldığını düşündüğü gizemli adam ortaya çıkmış ve karşısına dikilmiştir. Bu adam hikayedeki tüm dengeleri değiştirecek ve kendi gerçeklerine sıkı sıkıya tutunmuş tarafları bir kez daha karşı karşıya getirecektir. Öbür taraftan Doruk ise babasının itibarını geri kazanmasını ister ve bunun için babasını adım atmaya zorlar. Bir tarafın kesin yalan söylediği bu hikayede her an dengeler değişmekte ve kazanan her seferinde başka biri olmaktadır. Ancak her bölüm yalan söyleyen için zaman azalmaktadır. Yalancı bu akşam ekrana gelecek 3. Yeni bölümüyle saat 20.00’da Show Tv ekranlarında seyirciyle buluşuyor.

01-10-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar