Aziz Dizisi’nin Tanıtımı Büyük Beğeni Topladı

Aziz Dizisi’nin Tanıtımı Büyük Beğeni Topladı
Show Tv’nin yeni dizisi Aziz’in tanıtımı yayınlandı ve seyirci büyük heyecana kapıldı. Heyecanla ve merakla beklenen Aziz çok yakında Show Tv’de.

Yeni sezonla birlikte büyük bir reyting mücadelesinin bir kez daha acımasızca başladığı ve henüz yayına gireli birkaç bölüm olmadan erken final haberlerinin gelmeye başladığı dizi sektöründe yeni dizler ise yayına girmek için hazırlıkları sürdürüyorlar. Pek çok yeni dizinin yayına girdiği bu sezonda en çok yeni dizi yayına sokan kanalardan biride Show Tv. Geçen sezon pek çok yapımı final yapan ve bu sezonda erken finallerle sezona başlayan kanal yeni ve güçlü bir diziyi ise yayına sokmaya hazırlanıyor. 03 Medya tarafından hazırlıkları süren ve çekimleri başlayan Aziz dizisi iddialı geliyor. Son olarak Ramo’da rol alan başarılı ve genç oyuncu Murat Yıldırım’ın başrolünde yer aldığı ve 1930’lu yılları anlatacak dönem dizisi Aziz ekrana gelmek için gün sayıyor. Son olarak tanıtım fragmanı yayınlanan ve bu fragmanla iddiasını bir kez daha ortaya koyan Aziz’i seyircide heyecanla bekliyor.

Aziz’in Tanıtımı Yayınlandı

03 Medya tarafından hazırlanan ve Show Tv ekranlarında yayınlanacak olan yeni ve iddialı dizilerden Aziz seyirci tarafından heyecanla bekleniyor. Show Tv ekranlarında tanıtım fragmanı yayınlanan dizinin tanıtımı otoritelerce oldukça beğenildi. Dönem dizisinin her türlü özelliğini barındıran Aziz aynı zamanda bu tanıtımla seyirciyi de heyecanlandırdı. Murat Yıldırım’ın Aziz karakteriyle yer alacağı dizinin tanıtımı yakında olarak yayınlandı ve dizinin tam yayın tarihi henüz belli olmadı. Ancak dizinin çekimlerinin hızla devam ettiği ve Show Tv’nin de biran önce reyting yarışında iddialı konuma geçmek istediği için dizinin yayın tarihinin yakında belli olacağı ve dizinin de seyirciyle en kısa zamanda buluşacağı tahin ediliyor.

Aziz Kadrosu

Show Tv ekranlarında bir dönem dizisi olarak ekrana gelecek olan ve 03 Medya tarafından hazırlanan dizide birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Yönetmen koltuğunda Recai Karagöz’ün oturduğu ve senaryosu Eda Tezcan tarafından kaleme alınan dizinin oyuncu kadrosunda ünlü isimler yer alıyor. Başrollerinde Murat Yıldırım ve Damla Sönmez’in yer aldığı dizinin diğer oyuncularını ise Simay Barlas, Ahmet Mümtaz Taylan, Fırat Tanış, Güven Murat Akpınar, Eren Hacısalihoğlu, Suzan Kardeş, Ayten Soykök, Elif Sönmez, Füsun Demirel ve Meral Çetinkaya oluşturuyor.

08-10-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar