Tarkan’ın Alacağı Reklam Ücreti Dudak Uçuklattı

Tarkan’ın Alacağı Reklam Ücreti Dudak Uçuklattı
Almanya’dan iki yılın ardından Türkiye’ye dönen ünlü şarkıcı Tarkan ayağının tozuyla milyonluk reklam anlaşmasına imza attı.

Ünlü isimlerin son zamanlarda peş peşe çıkan yeni anlaşmalar yaptıkları haberleri magazin basınında ve sosyal medyada ve internet basınında geniş şekilde yer alıyor. Özellikle bu ünlü isimlerin reklam yüzü olarak bir markayla anlaşmaları ve bu markadan aldıkları astronomik rakamlar magazin basını tarafından anında okura iletiliyor ve bu durum üzerinde uzun süren polemik ve konuşmalar yapılıyor. Marka yüzü olan ünlü isimler aldıklar ücretin karşılığını vermek için bu markalarla reklam çekimlerinden, basın toplantılarına, poster ve afiş çalışmalarından bilbord reklamlarına kadar pek çok alanda anlaşma yapıyor. Son iki yıldır Almanya’da yaşayan ve pandemi sürecini bu ülkede geçiren ünlü şarkıcı Tarkan’da bir markanın reklam yüzü olma anlaşması imzaladı ve Türkiye’ye döndü.

Bir Yıl İçin 15 Milyon TL

Pandemi sürecini Almanya’da geçiren ve iki yılın ardından Türkiye’ye dönen ünlü şarkıcı Tarkan ayağının tozuyla milyonluk anlaşmaya imza attı. Ünlü yıldız internet alışveriş sitesi Trendyol’un reklam yüzü olma karşılığında bir yıl için 15 Milyon Liraya imza attı ve Trendyol’un reklam çekimleri için hazırlıklara başladı. Ünlü isim anlaşmayı soran muhabirlere “bir süredir yazılıp çiziliyor… Konuyla ilgili konuşuluyor… Bize de her gün soruyorlar. Doğru mu değil mi? Evet, doğru” ifadeleriyle bu anlaşmayı duyurmuştu. Önce fotoğraf çekimi yapılacak olan reklam için hafta sonunda kamera karşısına geçecek ünlü şarkıcı Tarkan aynı dönemde bir başka teklife hayır diyerek yeni anlaştığı Trendyol’u tercih etmişti. Ünlü ismin bir yıl için 15 Milyon TL alacak olması magazin basını ve sosyal medyada yoğun şekilde haber yapılıp gündemde yer aldı.

Sevdiğim Bir Marka

Ünlü isim Tarkan Trendyol’la yaptığı anlaşma sürecinde bir açıklama yapmış ve “Trendyol yakından takip ettiğim ve sevdiğim bir marka. Aynı zamanda Türkiye’nin en sevilen ve kendi sektörünün en başarılı markası. Bu topraklardan doğan ve kısa sürede yurtdışına uzanan heyecan verici bir başarı öyküsü var. Büyürken ülkesine de faydalı olmaya çalışan sosyal duyarlılıkları yüksek bir marka olmasını da ayrıca önemsiyor ve takdir ediyorum” ifadelerini kullanmıştı.

22-10-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar