Yalı Çapkını 15. bölüm izle

Yalı Çapkını 15. bölüm izle
Yalı Çapkını 15. bölüm izle; 30 Aralık Cuma günü 15 yeni bölümüyle ekrana gelecek Yalı Çapkını dizisini izlemek için detaylar haberimizde

Yalı Çapkını 15. bölüm izle; Oyuncu kadrosunda Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor, Şerif Sezer, Gülçin Santırcıoğlu, Emre Altuğ, Gözde Kansu ve Beril Pozam’ın rol aldığı bu sezonun en flaş dizisi Yalı Çapkını 30 Aralık Cuma akşamı saat 20.00’da 15. Yeni bölümüyle ekrana geliyor. Yayınlanmaya başladığı ilk bölümden itibaren reytinglerde rekor üstüne rekor kıran ve Cuma günlerinin tartışmasız en yüksek reytingini alarak lider konumda bulunan dizisi Yalı Çapkını OGM tarafından Star Tv için hazırlanıyor. Ünlü yazar Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı adlı eserinden televizyona uyarlanan dizinin hikayesi kadar, güçlü oyuncu kadrosu da dikkat çekiyor. Bir gencin ve genç bir kızın aşk hikayesini anlatan ve bu sırada da özellikle duygusal çatışmalar ve gerilimin ön plana çıktığı dram türündeki dizinin bu akşam yayınlanacak bölümünde de yine olaylar hız kesmiyor. Star Tv ekranlarının en çok reyting alan dizisi Yalı Çapkını bu akşam saat 20.00’da ekrana geliyor.

YALI ÇAPKINI SON BÖLÜM TEK PARÇA İZLE!

OGM Pictures tarafından hazırlanan ve Star Tv ekranlarında Cuma akşamları yayınlanan dram türündeki dizi Yalı Çapkını bu akşam 15. Yeni bölümüyle ekrana geliyor. Dizinin yayınlanan son bölümünde Seyran’ın Ferit’i öpmesi de Ferit’i yolundan döndürmemiştir. Halis Ağa fenalaşıp hastaneye kaldırılır ve ardından Halis Ağa’nın Seyrandan özel bir isteği olur. Ferit ise Seyran’ın gidişini hazmedemez ve karısını almak için Kazımlara gider. Ancak Kazım tüm ailesini de alarak Gaziantep’e dönmekte kararlıdır. Ferit’in ise aklında iki aileyi birleştirecek ve barıştıracak bir plan vardır.

Yalı Çapkını 15. Bölümde Seyirciyi Neler Bekliyor?

Star Tv ekranlarında bu sezon başlayan ve aldığı reytinglerle Cuma günlerinin tartışmasız lideri olan Yalı Çapkını 30 Aralık Cuma günü 15. Yeni bölümüyle ekrana geliyor. Dizinin yayınlanacak 15. Yeni bölümünde Kazım’ın tüm ailesini ve Seyran’ı da alarak Gaziantep’e dönme kararı Ferit’i oldukça tedirgin etmiştir. Ferit karısı Seyran’ı yeniden konağa getirmek ister. Bunun üzerine iki aileyi birleştirecek bir plan hazırlar. İki ailenin bir araya gelmesi ve barışması için bir yılbaşı programı planlayan Ferit iki aileyi tek bir masa etrafında toplamayı başarır. Ancak yaşanılacaklar Ferit’in tahmin etmediği yönde olacaktır. Yalı Çapkını bu 30 Aralık Cuma akşamı saat 20.00’da 15. Yeni bölümüyle Star Tv ekranlarında.

30-12-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar