Yalı çapkını 19. Bölüm izle

Yalı çapkını 19. Bölüm izle
Yalı çapkını 19. Bölüm izle; 27 Ocak Cuma akşamı 19. Yeni bölümüyle ekrana gelen Yalı çapkını dizisinin yayınlanan bölümünü izlemek için detaylar haberimizde!

Yalı çapkını 19. Bölüm izle; 27 Ocak Cuma akşamı 19. Yeni bölümüyle ekrana gelecek olan ve OGM Pictures yapımı Yalı Çapkını dizisinin oyuncu kadrosunda Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor, Şerif Sezer, Emre Altuğ, Diren Polatoğulları ve Beril Pozam’ın yer alıyor. Yönetmen koltuğunda Burcu Alptekin’in oturduğu ve senaryosunu Mehmet barış Günger’in kaleme aldığı Yalı Çapkını Gülseren Budayıcıoğlu’nunb eserinden televizyona uyarlanmış durumda. Başladığı ilk bölümden itibaren Cuma akşamlarının en çok seyredilen yapımı olma başarısını gösteren ve 10 bandında reytingler gören dizi her hafta seyirci tarafından heyecanla bekleniyor. Star Tv’nin de en çok reyting alan yapımı olma başarısını gösteren Yalı Çapkını’nda genç bir kız ile bir delikanlının aşkları anlatılıyor. Yalı Çapkını dizisinin bu akşam ekrana gelecek 19. Bölümü saat 20.00’da Star Tv’de seyirciyle buluşuyor.

YALI ÇAPKINI SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

Ogm Pictures tarafından hazırlanan ve Cuma günlerinin en çok seyredilen yapımı olan sezonun yeni dizilerinden Yalı çapkını bu akşam 19. Yeni bölümüyle ekrana geliyor. Dizinin yayınlanan son bölümünde Seyran, Efe Han’la görüşmeye tek başına gittiği ve sözleşme imzaladığı için Ferit’in öfkesiyle karşılaşmıştır. Ferit bu olay üzerine deliye dönmüş ve soluğu Efe’nin yanında almıştır. Ancak olaylar ve gelişmeler Ferit’in istediği gibi gitmez ve durum daha da karmaşık bir hal alır.

Yalı Çapkını 19. Bölümde Seyirciyi Neler Bekliyor?

Star Tv ekranlarında bu sezon başlayan ve OGM Pictures tarafından hazırlanan Yalı Çapkını bu akşam 19. Yeni bölümüyle ekrana geliyor. Dizinin yayınlanacak bölümünde Seyran ve Suna’nın Efe ve Defne’yle yemek yemesine çok sinirlenen Ferit Restoranda olay çıkarır. Sertel’in beklenmedik çıkışı sonrası yardıma ihtiyacı olan Pelin’in yanına giden Ferit ile Seyran arasındaki gerginlik devam etmektedir. Tam anlamıyla yürüyen bir öfke durumunda olan Ferit yaşadıklarından sonra bir karar alır ve kimsenin beklemediği bir hamle yapar ve Pelin’i kimseye sormadan yalıya getirir. Bu durum herkesi şoke ederken Seyran Ferit’e çok kızar. Yalı Çapkını dizisinin bu akşam ekrana gelecek 19. Bölümü saat 20.00’da Star Tv’de seyirciyle buluşuyor.

27-01-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar