İyilik 26. bölüm izle

İyilik 26. bölüm izle
İyilik 26. bölüm izle; Fox tv ekranlarının dizisi İyilik, 13 Ocak Cuma akşamı 26. bölümü ile ekranlarda olacak. İyilik 26. bölüm ile ilgili tüm detaylar.

İyilik 26. bölüm izle; Ekranların uzun soluklu dizisi İyilik, her cuma yepyeni bölümleri ile yayınlanmaya devam ediyor. Başarısını reyting sonuçlarında gösteren İyilik dizisi yarın akşam yani 13 Ocak Cuma günü 26. bölümü ile ekranlara gelecek. Peki İyilik 26. yeni bölümde neler yaşanacak?

Başrollerinde Hatice Şendil, İsmail Demirci, Sera Kutlubey, Perihan Savaş ve Mehmet Aykaç’ın yer aldığı dizinin oyuncu kadrosunda Mina Akdin, Umut Kaplıca, Sefa Tantoğlu, Pelinsu Karayel, Elif Gizem Aykut, İlayda Aydın, Erdem Akakçe, Çiçek Acar, Ogün Kaptanoğlu ve Süeda Çil yer almaktadır. Senaryosunda Özge Korkmaz'ın yer aldığı İyilik dizisi yönetmen koltuğunda ise Murat Öztürk oturmaktadır. Show Window: The Queen's House dizisinden uyarlanan İyilik, 26. bölümü ile yayınlanması bekleniyor.

İyilik 26. yeni bölüm canlı full Hd kesintisiz izlemek için tıklayınız.

İyilik 26. bölüm izle!

Oğlunun ölümünden sorumlu tuttuğu Neslihan'dan intikam almak için oğlu Batu'yu kaçıracaktır. Hayatı tehilikede olan Batu'yu kurtarmak için seferber olan Neslihan, Murat ve Atilla, Batu'ya ulaşabilecek mi?

Öte yandan Damla, bebeğini kaybedecek ve hastanenin terasında intihar girişiminde bulunacaktır. Gülseren ise öldürülen oğlu Koray'ın katilini bulmak için gece gündüz çalışmaktadır. Bunun için yeğeninden yardım isteyen Gülseren, katilin Damla olduğunu anlayacak mıdır? Murat ile Atilla arasında çıkan tartışmada araya silahta girecek ve Neslihan'ın da yer aldığı tartışmada kurşun üçünden birine gelecektir.

İyilik geçtiğimiz hafta neler yaşandı?

Poyraz'ın ölümünün ardından Damla için herşey daha da zorlaşacaktır. Bunu kendi lehine çevirmeye çalışan Damla, Koray'ın ölümünden Poyraz'ı sorumlu tutacak ve kendisini aklamış olacaktır. Damla daha fazlasını yapar ve Poyraz'ın annesini Neslihan'a karşı doldurur. Poyraz'ın annesi Handan ise oğlunun ölümünden Neslihan'ı sorumlu tutar. Neslihan ise tüm bunlarla nasıl başa çıkacağını düşünürken, Atilla'dan evlenme teklifi alır. Tüm bunların ardından Neslihan oğlu Batu'yu kaybedecek ve en büyük sınavını verecektir. İntikam uğruna oğlu Batu'yu kaybeden Neslihan, oğlunu ve onu kaçıran kişiyi bulabilecek mi?

Fox tv ekranlarının dizisi İyilik, yepyeni bölümleri ile her Cuma günü 20:00'da sizlerle!

12-01-2023
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar