Sıfırıncı Gün 5. Bölüm İzle

Sıfırıncı Gün 5. Bölüm İzle
Sıfırıncı Gün 5. Bölüm İzle; 3 Şubat Cuma akşamı 5. Yeni bölümüyle ekrana gelen Sıfırıncı Gün dizisinin yeni bölümü bu akşam Tv 8 ekranlarında!

Sıfırıncı Gün 5. Bölüm İzle; 3 Şubat 2023 Cuma akşamı ekrana gelen ve başrolünde Engin Öztürk, Yiğit Özşener ve Aybüke Pusat’ın yer aldığı Acun Medya imzalı Sıfırıncı Gün polisiye ve macera türünde ele alınan ve yayına yeni başlayan dizilerden biri olarak dikkatleri çekiyor. İlk yayın günü Çarşamba olan ve daha sonra Cuma akşamlarına alınan dizinin 5. Bölümü dizinin Cuma akşamları yayınlanan ilk bölümü olarak ekrana gelecek. Çarşamba akşamlarında oldukça düşük reytingler alan ve kanal yönetimi tarafından yayın günü değiştirilen dizide bir polisin suç örgütleriyle mücadele etmesi ve bu mücadelede yaşanan hikayeler ele alınıyor. Dram türünde konuları işleyen dizi kanalın bu sezon ekrana getirdiği ve prime time kuşağında yayınladığı ikinci dizi olma özelliğini taşıyor. Tv 8 ekranlarında yayınlanan polisiye türündeki Sıfırıncı Gün 3 Şubat Cuma akşamı 5. Yeni bölümüyle saat 20.00’da seyirciyle buluşuyor.

Sıfırıncı Gün Son Bölümde Neler Yaşandı?

Acun Medya tarafından Tv 8 için hazırlanan ve yeni yayın günü olan Cuma akşamları seyirciyle buluşan Sıfırıncı Gün’ün yayınlanan son bölümünde Salih, Nisan’ın kızı olduğunu öğrenmiştir. Bu saatten sonra kendini aklamak için elinden geleni yapacaktır. Salih ile arasında geçen yıkıcı konuşmanın ardından Kadir Amiri hakkında kendini sorgulamaya başlayan Nisan, düşüncelerini toplamaya çalışmaktadır. Nisan’ın şüphelerini dile getirmesiyle birlikte Özgür Kadir’e dair yeni bir detaya ulaşır ve Salih’in yanına koşar.

Sıfırıncı Gün 5. Bölümde Neler Yaşanacak?

Tv 8 ekranlarında yayınlanan ve ancak başladığı ilk bölümden itibaren reytinglerde büyük hayal kırıklığı yaşatan Sıfırıncı Gün bu akşam 5. Yeni bölümüyle ekrana geliyor. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde Sırtlan’ın ölmeden önce verdiği ipucu sayesinde Özgür delilin şifresini çözer. Özgür ve Mert artık amirlerinin katiline hiç olmadıkları kadar yakındırlar. Salih’in ise kendisini kurtarması için bir planı vardır. Masumiyeti konusunda ısrarcı olan Salih, Özgür ve Mert’e bir teklifte bulunur. Bu teklif iki yakın dostu karşı karşıya getirecektir. Nisan ise Sırtlan’ın ölmeden önce annesinin adını söylemesiyle allak bullak olur. Üstelik Nisan annesinin yaşadığını yeni öğrenmiştir. Bu arada Özgür ise Nisan hakkında onu tehlikeye atacak bir bilgiye ulaşmıştır. Özgür’ün Nisan’ı korumak için bu bilgiyi ondan saklamaktan başka çaresi yoktur. Ancak Nisan’ın bu bilgiyi öğrenmesi iki aşığı yeniden bir ayrılığın eşiğine getirecektir. Sıfırıncı Gün 5. Yeni bölümüyle yeni günü olan Cuma akşamında saat 20.00’da Tv 8 ekranlarında.

03-02-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar