Yalı Çapkını Dizisinin Kadrosuna Flaş İsimler Dahil Oldu!

Yalı Çapkını Dizisinin Kadrosuna Flaş İsimler Dahil Oldu!
OGM Pictures imzası taşıyan Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir’in başrollerini oynadığı Star TV’nin ‘Yalı Çapkını’ adlı yeni dizisi kadrosuna yeni flaş isimler dahil oldu

Star Tv ekranlarının yeni sezon için yayınlanacak dizisi ‘Yalı Çapkını’ kadrosuna yeni oyuncular dahil oldu. Daha önce TRT1’de yayınlanan Masumlar Apartmanı, TV8’de yayınlanan Doğduğun ev kaderindir, Kanal D’de yayınlanan Camdaki kız ve TV8’de yayınlanan Kırmızı oda gibi önemli yapımlara imza atmış yapım şirketi OGM Pictures’in üstlendiği Yalı Çapkını dizisinin hazırlıkları sürüyor. Dizinin yönetmen koltuğunda Netflix’in Zeytin Ağacı dizisini çeken Burcu Alptekin oturuyor. Antepli bir ailenin hikâyesini konu alan dizi ile yıllardır ekranlardan uzak kalan tiyatro oyuncusu Çetin Tekindor setlere geri dönüyor. Yalı Çapkını dizisinde, varlıklı bir ailenin oğlu olan Ferit (Mert Ramazan Demir), çapkındır. Bu yüzden Halis Ağa (Çetin Tekindor) onu bu uslanmazlıklarından kurtulmak için Gaziantep’ten yakın bir ailenin kızını (Seyran’ı) almaya karar verir. Bu noktadan sonra Hikaye başlar. Antep’te önemli bir aşiretin kızı olmasına rağmen ailenin istemediği bir gence aşık olarak İstanbul’a kaçan bir kızın başından geçen olaylar konu ediliyor. dizi, hem güzel bir aşk hikayesini hem de bir hesaplaşmaya dönüşen hayat hikayesini anlatıyor. Yalı Çapkını dizisinin kadrosuna yeni isimler dahil oldu. İşte o isimler…

 
Yalı Çapkını Dizisinin Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

Star TV için yeni sezonda ekranlara gelecek Yalı Çapkını dizisinin başrollerini Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir paylaşacak.

Afra Saraçoğlu ilk olarak oyunculuğa ‘İkinci Şans’ filmi ile başlamış, daha sonra oynadığı ‘Fazilet Hanım Ve Kızları’ dizisi ile de ünlü olmuştur. Başrollerini Tolga Sarıtaş’la oynadığı ‘Kötü Çocuk’ filminde ve Mert Yazıcıoğlu ile ‘İyi Oyun’ filminde yer alan Afra Saraçoğlu son olarak Yeşilçam isimli internet dizisinde Çağatay Ulusoy ile partner olmuştur. TV8 ekranlarında  yer aldığı ‘Öğretmen’ dizisi tutmasa da Afra Saraçoğlu o dizi de şuanki başrolü paylaştığı Mert Ramazan Demir ile rol almıştı. Daha sonra rol aldığı ‘Kardeş Çocukları’ dizisi ile başarılı olmuştur. Afra Saraçoğlu, Yalı Çapkını dizisinde ‘Seyran’ karakterine hayat verecek. Seyran, Antepli güzel ve başarılı bir doktordur.

Mert Ramazan Demir, son olarak öğretmen dizisi ile büyük çıkış yakalayan genç oyuncu, Ölüm Zamanı, Çıplak ve Ufo filminde yer almıştı. Dizide ‘Ferit’ rolünü canlandıracak. Ferit, genç, yakışıklı, zengin ve çapkın bir gençtir.

Yalı Çapkını dizisi ile setlere geri dönecek usta oyuncu Çetin Tekindor için bu dizi büyük önem taşıyor ayrıca dizide usta isim ‘Halis’ rolüne hayat verecek.

Yalı Çapkını Dizisine Yeni Oyuncular

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre, OGM Pictures imzalı Yalı Çapkını dizisinin kadrosuna yeni oyuncular dahil oldu. Yeni projeye dahil olan oyuncu ve karakterler ise, Hülya Duyar ‘Şefika’, Cansu Fırıncı ‘İbo’, Doğukan Polat ‘Fuat’, Yiğit Tuncay ‘Latif’ rollerine hayat verecek. Yalı Çapkını dizisinin cast çalışmaları ise sürüyor.  


Hülya Duyar (Şefika)


Cansu Fırıncı (İbo)


Doğukan Polat (Fuat)


Yiğit Tuncay (Latif)

02-07-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar